Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda biri “Aslani Galatasaray’da” gibi bir tweet attı. İsmini göremedim ama dursun burda.

Bize orta sahaya sertlik katacak, top kapacak orta saha lazım. Zanioloyu aldığımız güne lanet olsun tam o günlerden beri lazım, o transfer yüzünden ertelendi unutuldu vs. Sene oldu bilmem kaç hala alamadık. Gedson lavuğu her maç çatır çatur eziyor bizim orta sahayı. Torreiranın yanına bi iyi adam koyamadık 2buçuk yıldır.

Berk hadi evlat göster kendini böyle bir fırsat daha da gelmez.

4-2-3-1 oynayamayız, kanat rotasyonu epey eksik, yapı uygun değil Osimhen,Mauro birisi yedek olması zor.

4-4-2 olmaz keza orta tandem ve kanatların yapısı uygun değil

Geriye 3-5-2 kaldı.

Saçma mı yoksa tutacak bir plan mı yakında anlayacağız.

4-2-3-1 oynayamayız, kanat rotasyonu epey eksik, yapı uygun değil Osimhen,Mauro birisi yedek olması zor.

Geriye 3-5-2 kaldı.

3-4-1-2 / 3-5-2 bir ihtimal 3-4-3 oynayabiliriz ama 4'lü sistemleri mümkünatı yok kaldırmaz bize sağlam bir stoper ve orta saha lazım.

Okan buruk 3'lü oynatabilecek mi merak ediyorum ? Kariyerinde olduğunu da sanmıyorum.Davinson Nelssson uyumlu, abdülkerim mesela o işi yapamaz.

Stoper alınmasa da olur dedim ama abdülkerim korkunç durumda, ads topçuları bile vızır vızır geçtiler yanından, zaten bir tane penaltı da yaptırıyordu

Geriye 3-5-2 kaldı.

Kadroyu yeterince zenginleştirelim tek formasyona bağlı kalmayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt