Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitterda biri “Aslani Galatasaray’da” gibi bir tweet attı. İsmini göremedim ama dursun burda.
Bak bu olur çok iyi de olur da alabilir miyiz? Kaç para isterler Arias'a 11+ verdiğimize göre alabiliriz herhalde fazla da süre bulamıyor İnter'de yeni oynanacak denilen sistem ile de çalışan bir oyuncu.

Barış 3'lü sistemin sağ kanat beki olarak sene sonu gol + asist olarak iyi rakamlara çıkarsa bonservis olarak iş başka noktalara doğru evrilmeye başlar.

4lü sistemi nasıl oynayamıyoruz yav.
Jacobs, jelert bek işte önlerinde de barış var. Diğer kanat için de bir herif gelir al sana 4lü diziliş.

Hayır zaten yürüyerek oynuyoruz. Barış da sürekli ileriyi düşünüp geriye çok az yardıma geliyor.
4-3-2-1/ 4-2-3-1 bunlardan birini oynarız icardi için en iyi ihtimal 1 ay var. Random şekilde ne tutturursak oynayacağız.

os 3lü olursa Demirbay, Berkan, Kaandan birisi oynar
2liden biri mertens diğeri barış olur barış sürekli gezer kanattan bindirir.

En bombası da olmaz diyeceksiniz ama 4-4-2'den devam edip mertensi sola atmak. Osimheni biraz gezdirmek bunların hepsini yaşayacağız.

Olmadı sara sağ oynar barış sol oynar. Ortada da torreira-demirbay

Transfer gelmezse yaklaşan taktik bu. Gerçi gelse de bu, iyi bir oyun kurucu sol stoper almadan patlar dururuz.

3luye dönersek hangi eski topcumuz daha çok söver?

Ben angelino diyorum 😂😂😂
Icardi + Osimhen gibi dünyada en iyi kafa vuruşuna sahip top 5 içinde diyebileceğimiz 2 golcümüz var net olarak kariyer rekorunu kırabilirdi.

Ama onunda temposu sıkıntıydı bize atletik adamlar lazım.

Bu muhabirleri cins tiplerden seçiyorlar emin oldum, sadece bizde değil, bjk ve fb muhabirleri de cins.Bence nerde uyuz varsa, git sen muhabir ol diyorlar.

sol stoper almadan 3lüye geçmek peynirsiz künefe olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt