Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juve ile anlaşıp bize gelmeyen oyuncu bu muydu?
Geçen yıl için diyorsan hiç anlaşmadık, Zaniolo ile takas muhabbeti vardı ve forumda üstüne para istiyorduk bu hamburgerciye takas mı yapılır diye.

Bugün ise Juve ile anlaştık mı bilmiyorum da Mckennie gelmek istemiyor diye dün yazıldı İtalya'da. Gün içerisinde bir kez daha görüştük yine sonuç çıkmadı heralde, bizimkiler akşam girdiler işte olmuyor diye.

Umarım isim veya isimler anlasilana kadar sizmaz. Çünkü öyle olunca menajerlerin orası burası oynuyor son gün diye bizi soyarlar zaten de dönüş paramızı bile alırlar. Bir anda cat cat inmeli transfer gelecekse

Yani takımda adam bırakmadılar neredeyse 14 yabancısız gireceğiz. Oliveria tüm parasını verip göndermeyi bile düşünüyorlar. Alacakları adamların hazır olması gerekir. Yoksa parasını verip adamı gönderip eksik adamla kalmak ne bileyim o kadar da değildir artık

Sergio transferinde görüşmeleri başlatan da bitirme noktasına getiren de Cenk Ergün, diğer tüm iddialar yalan. Ne ET imiş, utanmadan her şeyin sorumlusu yapıldı, oradaki tek hatası bu transferi durdurmamak olmuştur. Fenerbahçe de ilgileniyordu biz bitirince vazgeçtiler.

Verilen sözleşme de Porto’daki sözleşmesinin süre dahil aynısı, ilk sene yollar ayrılmalıydı esas hata orada yapıldı.

Adam gitmedikten sonra nasıl ayrılıcan ki? 3 sene daha sözleşmesi olan adam yani. Feshetsen 3 senelik maaş ödeyeceksin. O dönem için Oliveira isim olarak fena adam değildi, yani almak istenebilirdi, böyle kötü çıkacağını bilemezdik, ama o maaşla 4 sene sözleşme o yaştaki oyuncu için rezillikti... 3 sene olsaydı bari

Geçen yıl için diyorsan hiç anlaşmadık, Zaniolo ile takas muhabbeti vardı ve forumda üstüne para istiyorduk bu hamburgerciye takas mı yapılır diye.

Bugün ise Juve ile anlaştık mı bilmiyorum da Mckennie gelmek istemiyor diye dün yazıldı İtalya'da. Gün içerisinde bir kez daha görüştük yine sonuç çıkmadı heralde, bizimkiler akşam girdiler işte olmuyor diye.

Şu anki durumla ilgili konuşuyorum. 2 saat öncesine kadar isim verilmeden, oyuncu için kulüple anlaşıldığı, ancak oyuncunun Türkiye’ye gelmek istemediği haberlerini baya bi gördüm. Bir kısım kostic diyor, bir kısım ise McKennie.

Sergio transferinde görüşmeleri başlatan da bitirme noktasına getiren de Cenk Ergün, diğer tüm iddialar yalan. Ne ET imiş, utanmadan her şeyin sorumlusu yapıldı, oradaki tek hatası bu transferi durdurmamak olmuştur. Fenerbahçe de ilgileniyordu biz bitirince vazgeçtiler.

Verilen sözleşme de Porto’daki sözleşmesinin süre dahil aynısı, ilk sene yollar ayrılmalıydı esas hata orada yapıldı.
Sergio ilk geldiğinde ben sözleşmesine söverken millet bana cephe alıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt