Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
İnterden Aslaniiii ve kanatSerhan Türk: "Şu an Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu Milano'da. Yarın çok hareketli geçecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnterden Aslaniiii ve kanatSerhan Türk: "Şu an Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu Milano'da. Yarın çok hareketli geçecek."

Yarın maks 1 oyuncu getirebilirler gibi geliyor ki o da meçhul. Ondan sonra 2 oyuncu daha gelir sanki.Umarım isim veya isimler anlasilana kadar sizmaz. Çünkü öyle olunca menajerlerin orası burası oynuyor son gün diye bizi soyarlar zaten de dönüş paramızı bile alırlar. Bir anda cat cat inmeli transfer gelecekse
Canın cehenneme Recep! Kerem gitti. Sabah akşam kudurabilirsin. Hayin herifin yüzünden ülke tarihinin en büyük transferi olurken ben cezalıydım.
Mancini müthiş bir adam ama TD olarak Okan hocadan kötü, o yüzden noOkan hoca sportif direktör mü oldu bu arada? Mancini'yi mi getirdik yerine?![]()
Her ikisi de reddetmişŞu anki durumla ilgili konuşuyorum. 2 saat öncesine kadar isim verilmeden, oyuncu için kulüple anlaşıldığı, ancak oyuncunun Türkiye’ye gelmek istemediği haberlerini baya bi gördüm. Bir kısım kostic diyor, bir kısım ise McKennie.
Bir TD'nin Sportif Direktör olmasını isteseydim Vitor Perreira olurdu herhalde bu isim. Oyuncu izleme için özel ekibi vardı sanırım istediği oyuncular hep potansiyelliydi.Okan hoca sportif direktör mü oldu bu arada? Mancini'yi mi getirdik yerine?![]()
Kiralık Rejinders , aminOkan inter'den biri için gitmiştir herhalde biraz da polyanna olalım.
Kaça bırakırlar bilmiyorum da adamların kanat rotasyonu;Sallai'yi kaça bırakırlar?