Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar 3-5-2 oynayacağız diye kanat yerine sol bek almasın ?? 🙄 dün de İngiliz basınında chilwell haberi çıkmıştı. Öyle olma ihtimali yüksek gibi çünkü alabilecekleri kanat kalmadı

458369812_891483749511430_6805336463854487016_n.webp

Demek Osimen sponsoru Sixt olmuş kulüpten önce acikladiysa

Belki biraz Sara iş yapar o kadar. O da 18 etmez de işte. 40 milyon her türlü girdi bize. Bunların transfer yapmaması daha hayırlı kesinlikle
iş yapmaz demiyorum zaten hiç birine. icardi toreira osimhen sanchez gibi ne vereceği belli isimler değiller. Kapalı kutu yani

Bir kanat ve orta saha transferi bekliyorum, muhtemelen istenen oyuncuları alamasalar bile menajer önerilerinden getirecekler 2 topçu

Acaba başka bir futbolcu daha mı getirdik ayrı birinin mi çekimiydi

Onu sanmıyorum. Sadece bazen bir transferin videosunda sonraki transfer için ipucu koyma iddiası oluyor ya... Şimdiye kadarkilere inanmamıştım ama Jakobs videosunda Osimhen şarkısı koydular sonda... Ondan Osimhen videosuna da sonraki transfer için bir detaylar koymaları mantıklı geldi...

Belki videoyu yayınlamama ve Osimhen'i henüz açıklamama sebepleri de öbür transferin henüz imzalar atılmadığı için kesinleşmemesi olabilir. Biraz fazla gecikti Osimhen'i açıklamamız cidden, sebep o mudur diye düşünüyor. Belki hatta videonun bir Rabiot göndermeli, bir de Rabiot göndermesiz halini çekmişizdir. Rabiot işi belli olsun diye bekliyoruzdur.

Takımda kanatta yok Sara sağ kanat bay sol kanat felan dener herhalde.

Aslında olabilir. Çok sıkışırsa denenebilir. Tabi hocanın aklına gelirse.

Sara norwichte sağ kanatta da oynadı. Üstelik iyi maçlar çıkardı o bölgede.

Ama 5'li için iyi bir orta saha şart.

Olmazsa olmazımız bu aslında. Ama ses seda yok maalesef.

Biri biziz galiba. Bir sol bek daha düşünüyoruz diyorlardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt