Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.839
- 7.722
- 843
komple satın takımı osimhenle oynarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vardı dostum ama kalmadı şimdi onun için uğraşıyorlar işte 1 kanat 1 ortasaha 1 defans neden almaya çalışıyor adamlar zevkine mi *4-4-2 ye uygun bir kadromuz yok, kanat kalmadı takımda. Zaten bu denemeler facia ile sonuçlandı hep
Millet kanat istiyor. Hiç anlamıyorum.
Şu an dünyadaki en iyi kanat oyuncusu kim? Ama merkezde oynayamayan biri olsun. Onu hayal edin. Örneğin Vinicius Jr. gelecek deseler ben istemem mesela...

4-4-2 tutmaz okan bunu denedi. isterse bidaha denesin nafileVardı dostum ama kalmadı şimdi onun için uğraşıyorlar işte 1 kanat 1 ortasaha 1 defans neden almaya çalışıyor adamlar zevkine mi *
berkana hediye etsinsergio giderken hoparlörü bıraksın
Neden tutmasın doğru oyuncular ile hocam yanlış oyuncular ile denersen tabi tutmaz.4-4-2 tutmaz okan bunu denedi. isterse bidaha denesin nafile
Bu gönderilen oyuncular sonrası niye takım komple satılmış gibi düşünüyorsunuz ki, zaha, tete, oliviera, ziyech, dubois, morutan,cicaldau bunlar nereydese şampiyonlukta hiç katkıları olmamış, hayvan gibi maliyetli oyunculardı bunları temizlemek güzel oldu
4-4-2 ye uygun bir kadromuz yok, kanat kalmadı takımda. Zaten bu denemeler facia ile sonuçlandı hep