Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.559
- 6.799
- 2.323
Bana biri ne kadar maaş bütçesi açıldı yazabilir mi ona göre alacağımız oyuncuları listeyeleceğim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu da soru mu çok basit torreiraŞimdi Okan hocann yerine koyun kendinizi 2 li forvet oynuyorsunuz batsu girmesi lazım kimi çıkartacak ? Çok zor lan ikiside yıldız çıkarsan sorun yaşayabilirsin.
defansa kesin birini alırlarMuslera
Davinson Nelson Jakobs
Barış Sara Rabiot Torreira Kostiç
Osimhen Batshuayi
Buna hazırlanın derim ben
Mantıklı bunu düşünmedimYav bu da soru mu çok basit torreira
Bana biri ne kadar maaş bütçesi açıldı yazabilir mi ona göre alacağımız oyuncuları listeyeleceğim![]()
Valla bilmiyorum ama ben net 2 transfer gelecek bu gün eminim abi osimhen açıklanmadı toplu açıklama show bekliyorum işler olumsuz olsa bin defa açıklarlardıdefansa kesin birini alırlar
o zaman rabiot alexsandro kostic ve cherkiyi aldık hayırlı olsun
Kostiç ve rabiot gelecek olursa 1 de stoper ama osimhen açıklanmama nedeni kap Show yapacaklar bence işler olumsuz olsa gaz almak için elli kere açıklarlardıBiz icardi'yi aldığımız dönemde son gün Yusuf mata ve ross'u almıştık aynı gün. Icardi hariç geri kalanlar 2'den sonra çıkmıştı haberler diye hatırlıyorum. Bugünde oyle olabilir.
çat diye şimdi açıklıyorlarmış osimheni sen şokValla bilmiyorum ama ben net 2 transfer gelecek bu gün eminim abi osimhen açıklanmadı toplu açıklama show bekliyorum işler olumsuz olsa bin defa açıklarlardı
Akşam saatlerine doğru alev alev olur ortalık ben diyim de tecrübeyle sabit abi yıllardır yaşadığımız olayçat diye şimdi açıklıyorlarmış osimheni sen şok![]()