Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupayı çok salladığımızı düşünmüyorum.
Ek olarak ligde kullanmalık da oyuncu eksikliği var. Eldekilerle bir takım çabalamalar yaparız avrupada sonrası allah kerim.

Bu saatten sonra lig için transfer olur kendinizi çok hırpalamayın

Rabiotun kariyer planlaması akıl almaz ya. Geçen sene çok iyi top oynadı Fransa milli takımının değişmez oyuncusu yaşı da daha 29 adam şampiyonlar liginden uzak kaldı bugün transfer olamazsa avrupa liginde bile oynayamayacak.

yani DELİ ihtiyaçları yok ama o parayı salar taraftarı dindirmek için.

biz alırsak harbi kuduracaklar çünkü.

genede ama ne olursa olsun fizik olarak baya iyi kadroları oldu - üretkenlikte çok kötüler.
İrfan tadic varken üretmekte zorlanmazlar. Şu an en iyi kadro yapısı fenerde. bjk ile çekişeceklerdir. GS ne takım yapısı ne de okanın form durumuyla asla yarışamaz.

Saygıdeğer Okan hocamın 15:30 da gelme sebebi belli oldu. Bu arada Fatih hoca ve Arda'ya da saygılar. Aldığımız helal şampiyonluklara şike damgası vuran Acun bey'in düğünü bugünmüş ve düğüne katılacaklarmış.

orta saha ve sağlam bir sol stoper şart avrupada

kanat gerekirse tr için de olur ilk yarı için

Rabiotun kariyer planlaması akıl almaz ya. Geçen sene çok iyi top oynadı Fransa milli takımının değişmez oyuncusu yaşı da daha 29 adam şampiyonlar liginden uzak kaldı bugün transfer olamazsa avrupa liginde bile oynayamayacak.
Rabiot allahın izniyle bizde ya inşallah olur bu iş

Ayrıca kanat işi olmuyor sa ben chilwell de olabilir chelseaden

Adam dün yatiyla köfteciye gidiyordu bugün evleniyor ben sabah salam ekmek yedim

Avrupayı çok salladığımızı düşünmüyorum.
Ek olarak ligde kullanmalık da oyuncu eksikliği var. Eldekilerle bir takım çabalamalar yaparız avrupada sonrası allah kerim.

Bu saatten sonra lig için transfer olur kendinizi çok hırpalamayın
Yönetici çıkıp Avrupa Ligi filan diyo. Bunu diyosa gereğini yapacak abi. Cidden sinir oluyorum. Neden orta saha almadık halen. Puzzle yine eksik

euro 24 te kostic sakatlandığı zaman mt doktorları temmuz sonunda iyilesir demis

eylüle geldik herif hala sakat ve ne zaman düzelir mechul

Saygıdeğer Okan hocamın 15:30 da gelme sebebi belli oldu. Bu arada Fatih hoca ve Arda'ya da saygılar. Aldığımız helal şampiyonluklara şike damgası vuran Acun bey'in düğünü bugünmüş ve düğüne katılacaklarmış.

acun evleniyor muymuş , hangi vampiri aldı acaba bu sefer.

hocamızda işi gücüne konsantre olacağına düğün hazılrığı yapar uçaktan iner inmez.. 2 milimetre saç düzelmesi için 3 saatlik berber keyfi falan.

Okan hoca Acun Ilıcalı düğününe mi gidecek. Arkadaşlıklarına bir şey demek haddime değil ama mevcut şartlarda komik duruyor.

rabiot hiç kamp yemedi değil mi

kasıma hazır olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt