- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Muslera
Jelert Davinson Nelsson Jakobs
Yunus Torreira Sara Barış
Icardi Osimhen
Plan bu mu şimdi ben anlamadım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Jelert Davinson Nelsson Jakobs
Yunus Torreira Sara Barış
Icardi Osimhen
Plan bu mu şimdi ben anlamadım
Casemiro ya hayir diyecek lüksümüz yok
Yeni almışlar neden yollasinlar üstad?Mike Tresor'un menajeri Facebook'tan hikaye atmış Osimhen'in bize transfer olmasıyla ilgili şimdi.Normalde hep kendi oyuncularıyla ilgili hikayeler atardı.Bence biz alıyoz sol kanada Mike Tresor'u![]()
Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamışlardı reis.Pl'de olamayınca takımı Zeki ve Weghortsla beraber gönderilmek isteniliyodu.Önce Nice takımına daha sonrasında ise Ajax takımına transferi olmadı.Tam 1 fırsat transferi bence reis bu oyuncu yavYeni almışlar neden yollasinlar üstad?
Sanki gerçekleşecek gibiOsimhen detay KAP'i gelmediyse korkum var.
İsterim adam genç en azından atletik ama burnleye yeni katılmış gözüküyor mevzusu ne bununMike Tresor'un menajeri Facebook'tan hikaye atmış Osimhen'in bize transfer olmasıyla ilgili şimdi.Normalde hep kendi oyuncularıyla ilgili hikayeler atardı.Bence biz alıyoz sol kanada Mike Tresor'u![]()
Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamışlardı reis.Pl'de olamayınca takımı Zeki ve Weghortsla beraber gönderilmek isteniliyodu.Önce Nice takımına daha sonrasında ise Ajax takımına transferi olmadı.Tam 1 fırsat transferi bence reis bu oyuncu yavYeni almışlar neden yollasinlar üstad?
Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamışlardı reis.Pl'de olamayınca takımı Zeki ve Weghortsla beraber gönderilmek isteniliyodu.Önce Nice takımına daha sonrasında ise Ajax takımına transferi olmadı.Tam 1 fırsat transferi bence reis bu oyuncu yavİsterim adam genç en azından atletik ama burnleye yeni katılmış gözüküyor mevzusu ne bunun