Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21.6 mı? Casemiro işi kalsın almayak

Eldekilerden çıkan bu:

66d82bb8.webp

En az 3 oyuncu gelmeli yoksa ilk iç saha mağlubiyeti ya da Fenerbahçe yenilgisi sonrası ortalık karışır ki Fenerbahçe bu kadrosu ile bizi çok rahat tokatlar. Adamların kadro bütünlüğü var yarım yamalak takım kurmadılar

2.5-3 verirsek olur anca casemiro , bir de bedelsiz kiralık olmalı.Tek mantığı çünkü 3lü oynarsak stoperlerin arasına girmesi ve torreira da ön alan baskısı yapabilir , yoksa 100 metreyi 15dkda koşacak adamı almanın başka bir mantığı yok

Bunlar kesin Jorginho'yu falan almaya calisiyordur Arsenal'den

Espn bir hareketlenme olmasa girmez idi. Ya menajer etkisi var yahut manu teklif yaptı bize kiralar mısınız diye.

Mike Tresor'un menajeri Facebook'tan hikaye atmış Osimhen'in bize transfer olmasıyla ilgili şimdi.Normalde hep kendi oyuncularıyla ilgili hikayeler atardı.Bence biz alıyoz sol kanada Mike Tresor'u :D
Vazgeç manyak olursun kanks yav😃
Sen her gün tresor'u dillendiriyon.
Taha eker Yusuf yazıcı'yı menajeri misiniz lan bunların 😂
Bu arada o hikayeyi sen attın değil mi ?

Zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamışlardı reis.Pl'de olamayınca takımı Zeki ve Weghortsla beraber gönderilmek isteniliyodu.Önce Nice takımına daha sonrasında ise Ajax takımına transferi olmadı.Tam 1 fırsat transferi bence reis bu oyuncu yav :D
Videolardan baktım hem atletik hemde adam eksiltme var çoğu siyahide olmayan derin pasları da atıyor teknik bi eleman sanırım baya

Ben çok ciddi bir Casemiro hayranıyım. Geçtiğimiz dönemde uzun süre de dünyanın en iyi 6 numarası olduğunu düşünüyorum. Gelgelelim bugün o oyuncu değil, yeteri kadar dinamik olmayacak ve takımı zorlayacak. Avrupa hedefimiz varsa farklı bir profile gitmeliyiz. Maaş yükü sebebiyle daha sonra çıkmamız da mümkün olmayacak.

dünyanın en kötü topçusu kerem benficaya gitti transfer yapmasak da uefayı alırız artık heralde

bazı futbol alimlerine göre takımın önündeki tek engel kendisiydi

Hazır İtalyadayız Yunus Musahı istesek vermezler mi acaba bize iyi olurdu gerçi rotasyonda kullanıyolar ama
Bu arada kostic falan olmaz umarim hazır adam lazımken sakat adamla uğraşmaya hiç gerek yok hatta rabiot bile aynı ne zaman oynamaya başlar okanla siz düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt