Hayrican Abacı
Parçalı Üye
- 2 Ocak 2017
- 2.656
- 1.629
- 1.313
Umudumu kestim bu saatten sonra bişey olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğendiğim 1 oyuncu kanks gelmesini isterimVazgeç manyak olursun kanks yav
Sen her gün tresor'u dillendiriyon.
Taha eker Yusuf yazıcı'yı menajeri misiniz lan bunların
Bu arada o hikayeyi sen attın değil mi ?
10 Numara özellikli 1 sol kanat oyuncusu bu reis.Forvetlere çok Goller attırır..Videolardan baktım hem atletik hemde adam eksiltme var çoğu siyahide olmayan derin pasları da atıyor teknik bi eleman sanırım baya
Yasak çünkü sallama uzmanı dingil hesabın biribu GalaHaber denen arkadas kim ve niye yasakli kaynak burda?
Blokla git. Prim vermebu GalaHaber denen arkadas kim ve niye yasakli kaynak burda?
Keşke olsa o zaman ama Şuan ne olur ne kalır bilmiyoruzBeğendiğim 1 oyuncu kanks gelmesini isterim
10 Numara özellikli 1 sol kanat oyuncusu bu reis.Forvetlere çok Goller attırır..
Bende bende şu osimhen açıklansa oradan çıkar bişeylerin kokusudaRabiot gelecek gibi hissediyorum
Herif varane gibi ayaklari gitmiyor artik, futbolu birakmis haldeCasemiro ya Ndombele muammelesi cekip durmayin. ManU'nun kurbani olup giden oyuncu sayisi oldukca fazla. Manu'dan gittikten sonra yükselise gecek futbolculari kiyasa cekebilirsiniz.
Bu adam McTominay ve Amrabat'tan cok daha fazla süre almis oyuncu. Bu kadar kötü kadro planlamasina ragmen de takimin en iyi istatistiklerine sahip bir oyuncu.