- 16 Haziran 2010
- 202.693
- 154.417
- 6.838
Bennaceri alabilme şamsımız var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bennaceri alabilme şamsımız var mı
Harbi miOnuachu Göztepe'de![]()
Kaça bırakırlar reis benim tahminim 20 civarı bişey beklerler ama geçen sene nasıldı bilmiyom oynadı mı oynamadı mı
Abi kendiside üst seviyede devam etmek istiyorsa yavaştan 5 milyon bandına düşmesi gerektiğini bilir o paraları asla göremez artıkiki stoperin arasına girip pas alıp Melo gibi takımı hücuma çıkarması benim için yeterli.. Torreira'da ve bizim Stoperlerde olmayan ama oynamaya çalıştığımız şey..
Ama o maaş nedir abi. Çok zor iş..
Basliga böyle yazsana üstad dikkat cekerSON 12 SAAT
Transferle ilgili böyle 1 haber yakın zamanda transfer olacak diyolarHarbi mi
Beli dönmüyoru bende söyledim bayağı ağırlaşmış ya en son Liverpool maçında izledim felaket sıçtı. 2 gol yediler onun yüzünden sonra bayağı dağıldı herif 2 metre yanındakine pas atamamalar topu taç'a atmalar. Taraftar'dan uğultular gelmeye basladi sonra bayağı modu düştü. Maaşı United ödeyecekse bir şekilde kabul ederim. United cenabet bu kulüp futbolcu öğütme makinesi gibi çılgın atmaz ama belki burada iş görebilir. Bu saatten sonra da başka fırsatlar da kalmadı zaten..Anlamadığım bir diğer hususta şu casemiro bitik beli dönmüyor diyolar da ben by adamı real prime dönemindede biliyorum hiç bi zamana öyle uçup kaçan bir oyun tarzı olmadı bu adamın alayım da yardırıp gideyim oyuncusu dğeildi benim aklımda kesiciliği instçı oluşu ve üst düzey pasörlüğü ile kaldı bu herif hep
Endo süper olurCasemiro
Jorginho
Rabiot
Matheus Nunes
Wataru Endo
Ismaël Bennacer
Marco Verratti
Aynen öyle şunu anlatamıyoruzFırtına öncesi sessizlik bu, iyi bilirim..
Merkezde kalsın oyun kursun topu dağıtsın, 2 sene önceki casemiro neydi ya manuya gidenin hayatı bitiyor. Kara delik gibi kulüpCasemironun koşmasına gerek yok bizde koşacak Torreira ve sara var 3-5-2 oynarsak cuk olur