Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan bari keremi tutsaydınız
Kerem gitmek istiyordu abicim neden kadroda tutalım

Benfica isteyip satmasaydık sezon boyu keremin bu suratını tribini çekecektik

44162C0C-1454-4466-854B-35892A400E10.webp

Casemiro biz de iş yapar diyenler en son ne zaman izledi bu adamı acaba harbi merak ediyorum

Transfer derken daha Osimhen'in KAP aciklamasini goremedik uzerinde Galatasaray formasiyla.
o işte bir iş varda dur bakalım.

trend gibi osimhen videosunda OS nin ipucu çıkacak - sonra ortasaha açıklanacak falan gibi işlerle uğraşıyor olabilir medya ekibide ..

Okan hoca İtalya'da son modayi takip ediyordur burada transfer bekliyorsunuz kendisinden hoca niye transfer yapsın zaten

Benim umudum kalmadı ben çalışmaya geri dönüyorum yoksa kovulacsgim

Casemiro niye boklanıyo anlamış değilim. Bitik filan değil. Orta sahaya gerekli sertliği katar. Pasları iyi sürpriz şutlar atar. Ne olcak başka. Premier ligde manu kötü filan ama kendi saçmalıkları. En fazla forma giyen oyuncularından biri. Fenere giden Amrabat formayı alamadı bundan. Yani Rabiot gibi ofansif anlamda zenginlik katmaz ama daha iyi savunma katkısı verir. Pas, pozisyon alma oyun okuma ve tecrübe konusunda da real ile şampiyonluklar görmüş adam yani ne kadar kötü olabilir.
Casemiro şu an Kaan'dan, Demirbay'dan falan kötü oyuncu

normalde bir insanın fenerli arkadaşları olabilir ve düğününe katılabilir

özel hayata karışılmasını hiç anlamam

ama acunun söykediklerinden sonra ve bu takım bariz eksik bırakılmışken okan hoca akşam ağzı kulaklarında fotolarda yer alırsa galatasaraydaki ömrü uzatmaları oynuyor demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt