Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yener Hoca’da İtalya’daydı galiba o dönüyor mu?

Okan hocanın transfer kovaladığını düşündüren nedir, muhtemelen ikna edilmek istenen futbolcuyla yüz yüze görüştürmüşlerdir sonrasında bi işi yok yöneticilerin halletmesi lazım...

Şans eseri Osimhen’i aldıkları için taraftarı uyutacaklarını zannediyorlar, yazık

1725448379935.webp

Osimhen'i bile hala açıklanmadı o da yatarsa artık diyecek bir şey kalmaz.

Osimhen bize lazim olan bir transfer degildi ki, adi ustunde 'firsat transferi' , yani bu adam normalde zaten buraya gelmezdi bu genc yasta. Sansliydik, bizde firsati kacirmayalim alalim dedik. Guzel transfer oldu.

Ama sen daha eksik bolgeleri halletmeyi bilmiyorsun ne bicim transfer komitesi lan bunlar? Sol da bir tek oyuncun var o da dun yeni geldi, sol acikta kimse yok. 10 numara alinacak dediler, nerde?

Uysukluktan olecekler vallah.

bu arada 3-5 gün sonra iyi transfer yapabilsek bile bence ok avrupaya yetişmesi şart değil

her türlü 24e kalacağız zaten ama bunlar beceremez tabi
Ben de böyle düşünüyorum Avrupa kadrosu kimse gelmese şu zaten

Günay
Jelert Davinson Nelsson Jakobs
Torreira Kaan/Berkan
Sara Mertens Barış
Osimhen​

Hiç de fana olmayan bir kadro

Sonra zaten Icardi, Muslera, Abdülkerim, Demirbay, Batshuayi, Yusuf ve Yunus falan da var. Fikstürümüz düşünülünce gayet yeterli bir kadro ama tabii derinlik yok. Sakatlık/ceza durumları sakıncalı olabilir biraz. Yine de bu kadro her türlü bir üst tura çıkabilmeli

Ha UEFA listesi kapandı diye gelmek istemeyen olursa onu bilemem işte. Bir de atıyorum hem stoper hem orta saha hem de kanat/bek fırsatı çıkarsa Avrupa listesine yazılan bir yabancının TFF lisansını iptal etmek durumunda kalabiliriz o da Yusuf olur gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt