Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.127
- 20.027
- 3.313
Kim bu
Otavio ismini geçen okumuştum.
Arab kulüp 60Milyona almış.
Herhalde oyuncu çok mutsuz oralarda...
Ama Adam daha çok ofansif orta saha
Kim bu
Arias gibi bilinmeze vereceğimiz paralar yerine 1 sene kiralık + 20 m euro opsiyon olursa baya makul olur.3 mevkiyi de oynar en azından iyi bir ekleme olur.
Casemeiro 6 numara. Demirbay ile kıyaslayamazsın ki. Kaandan kötü halde Premier ligde manuda oynadıysa ok. Ki bu manuyu yendik ama kalecilerine teşekkür etmemiz lazım. Az daha 5 lik olacaktık evimizdeCasemiro şu an Kaan'dan, Demirbay'dan falan kötü oyuncu
Ofansif orta saha lazim zaten , Tete/Zaha/Kerem gitti ve belki Ziyech'te gidecekmis.Otavio ismini geçen okumuştum.
Arab kulüp 60Milyona almış.
Herhalde oyuncu çok mutsuz oralarda...
Ama Adam daha çok ofansif orta saha
Otavio gelsin eğer 352 oynarsak işimize yarar
İsmi geçenler arasında en iyi oyuncu zaten.Arias gibi bilinmeze vereceğimiz paralar yerine 1 sene kiralık + 20 m euro opsiyon olursa baya makul olur.
Oynar cok yonlu oyuncu, hem merkezde oynar hemde kanatta oynayabilir.onu soracaktım
aslında bizim eski sistem için daha uygun değil mi bu herif
çok bilmiyorum açıkçası
8.5 da oynar mı
Ziyehc de aynı mantıkla alındı sonucu gördük adamı yollamak istiyoruz.Hem 10 numara hem kanat Otavio mantıklı duruyor.
Oynar cok yonlu oyuncu, hem merkezde oynar hemde kanatta oynayabilir.
Mesajımı editledim.Ofansif orta saha lazim zaten , Tete/Zaha/Kerem gitti ve belki Ziyech'te gidecekmis.
Bu cocuk playmaker kanat gibi de oynar zaten.