Özgür Özel
Aslan Üye
- 15 Eylül 2020
- 7.516
- 6.243
- 673
4-4-2 ile benim anlattığımın nasıl bir ilişkisini kurdun anlamadım. Futbol böyle birşey değil diyosun bana anlattığın argüman yok ki. Sen oyun planı vs hiçbişey anlatmamışsın tek anlattığın berkan demirbay filan kötü casemeiro sahada dolaşıyo filan. Ben ne dediğini ne sunduğunu anlamadım. Futbol böyle birşey değilse nasıl birşey ben detaylı anlattımda okuduğunu düşünmüyorum. Çünkü cevabınla benim dediğim cok farklı seyler. Neyse hayırlısı olsun.Dostum futbol böyle bişi değil
Bak okan da senin gibi düşündü köy takımı yboysa rezil etti bizi elendik
Okan:barışın hızından yararlanacaktık,ziyech oyun kuracaktı,ileri ikili rakibi baskı altına alacaktı,sara hücuma destek verecekti,toreira geçişi engelleyecekti,nelson dengeyi kuracaktı,kaan savunmadan topu çıkaracaktı ..
Ee?
Sonuç hiçbiri olmadı,olmaz da
Senin yazın da buna benzemiş aynı
Oyuncu profili diye birşey var,prime casemiro bile çözmez senin oyundaki sorunlarını çünkü adam dinamik sağa sola saldıran biri değil,oynamaya çalıştığın oyun ise tam tersi sağa sola saldıran birini gerektiriyor
İnter 352si oynarsın casemiroyu hakanç yerine düşünebilirsin, ama simeone 352sinde paul yerine düşünemezsin
Orta sahanda sert 1 tane bile oyuncun yok,toreira istanbulspor ossı hariç herkese eziliyo,berkan kimseye diş geçiremiyo,dbay ortalıkta yok,sara da olmayacak,sen gidip buraya casemiroyu alsan kaanın 6 no oynadığı kısa periyottaki katkıyı verebilir en fazla,e almanın bi anlamı yok
Bizim badu ndiaye bile casemirodan daha çok katkı sağlar şu an emin ol,herif sahada dolanıyor,ndombele de ligi parçalıyodu size kalsa ama öyle olmuyor işte koşmayınca bi halt yapamıyosun