- 3 Haziran 2015
- 56.750
- 65.886
- 4.143
Ya basliktaki süreyi güncelleyip durmayin daha da geriliyorum 24 dizisi gibi nöbet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o dijital saat zihninin ortasında DIT DAT DIT DAT yapmalı en yüksek VOLÜMdeYa basliktaki süreyi güncelleyip durmayin daha da geriliyorum 24 dizisi gibi nöbet
Bak bizim deplasmandaki manu maçını aç ilk golde rushford a pası atana ve nasıl attığına bak. Başka bişey demiyorumYaw tabii ki izledik sürekli izliyoruz o yüzden istemiyoruz bence isteyenler izlemeyip abi Casemiro'ya hayır mı diyeceğiz falan diyor. Tekniğine laf mı ettim adamın ya da defansif zekasına? Koşamıyor herif. Geri dönüşleri yapamayacak. Oyuncularımız arasındaki koca boşlukları dolduramayacak
Üstad aynı seyi yasiyorum ya baya bi uykusuzumAbi osimhen uçağı bekleyişi falan beni çok yordu hasta oldum uykusuzluktan 2 gündür iyi değilim.
Ben izledim kankacım. Sürekli Premier Lig izlerim. Casemeiro koşuyo mu koşmuyor mu gayet biliyorum emin ol. Sen koşmuyor diyosun nasıl izlemişsin bunu anlayamıyorumOrda duran oyuncu oydu tabi o koşacaktı yaw
Top kaptırılıp %100 gol pozisyonu vermişsin orda 2 metre koşmasını sen genel olarak koşuyo olarak mı algılıyosun