Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah aşkına bitsin şu çile artık transfer dönemi bitsin kapansın yıldım tükendim enerjim bitti 3 aydır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

evet bir oyuncu daha vardi ama hatirlamiyorum
kumarbazı otcusu hepsi dolustu takıma gelirse cezası varsa 1 senedir topa dokunmadı bu adam. tam bizlik transfer olabilitesi yüksek bak suan.
garibim toreira da kız arkadasının partisinde su içsin. hayat mı lan bu

Bizim muhabirler Doue + Hermoso bitti dediler ikisi gelmedi o yüzden artık ne dediklerinin pek bir önemi yok.

Hala ne diyon anlamadım ki

Geriye koşu mu atmış o pozisyonda? Çok mu çalışmış o eşleşmede?

Benim ne dediğimi anlamıyor musun? Yoksa okumuyor musun?

Onuncu kez yazayım, herifin tekniğine, pasörlüğüne, oyun zekasına, defansif bilgisine bir şey demiyorum. Hatta hala da sert bir oyuncu. Fakat hem çok ağır hem de topunu 10-20 metrekarelik bir alanda oynuyor artık. Bu yüzden de bizim için ideal olmaz, çünkü bize git gel yapan dribbling yapan, hücumda ve oyun kurulumunda pas bağlantılarını yapacak bir orta saha lazım

Rashford'a attığı pasla bunun ne ilgisi var?
Yaw sen ne dediğini bilmiyosun. Boş boş anlatıyosun kardeşim. Casemeiro koşmuyor diyen adam futbol konuşmasın. Geriye koşmuyomuş yok yaw. Manuda elli maç oyna geriye koşma Sen izlememişsin belli gelip ahkam kesiyosun neyse ya bende ciddiye aldım. Bişey demiyorum kardeş nasıl biliyosan öyledir

Kante koca cölden kosarak Istanbula geldikten sonra Okan Buruk hocamizin "Tam olarak hazir degil" aciklamasi mi yok artik bu lezzet kaf daginda olsa giderim

werdf.webp

kartopu büyüyor

Ruiz ne laka lan. Biz torreiraya yardımcı ariyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt