- 30 Temmuz 2009
- 12.331
- 6.583
- 1.823
Taraftar profilimize bayılıyorum lan. Başka hiçbir kulüpte yok şu iş. BJK ya da FB indirseydi Osimhen'i, kulüp binasını güllerle donatırdı taraftarları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligi 8. bitiren Man Utd kadrosunda 50 maça çıkması geri koştuğunu mu kanıtlıyor. Aksine sen izlememişsin açıp bakıyosun aa Casemiro gibi adam Man Utd gibi takımda 50 maç oynamış demek ki bitik değil demek ki iş yapar gelsin.Yaw sen ne dediğini bilmiyosun. Boş boş anlatıyosun kardeşim. Casemeiro koşmuyor diyen adam futbol konuşmasın. Geriye koşmuyomuş yok yaw. Manuda elli maç oyna geriye koşma Sen izlememişsin belli gelip ahkam kesiyosun neyse ya bende ciddiye aldım. Bişey demiyorum kardeş nasıl biliyosan öyledşr
Bende aynıyım sabah kalktım elim yüzüm sapsarıydı vallaha ayakta uyuyorum yavÜstad aynı seyi yasiyorum ya baya bi uykusuzum
Bugun 1’i beklemeden 11 gibi yatmayi düsünüyorum aksam
Zaten kontenjan yok muydu.Oliviera fesih, Osimhen Kap.
3 yıla faiz koydu beyfendi bir miktar demekkiHerifin 2 yil kontrati kaldi, 2,75m den etti 5,5m nasil 5,8m olur?
Casper var bir tane RomanyalıZaten kontenjan yok muydu.
1- Muslera
2- Jelert
3- Sanchez
4- Nelsson
5- Jacobs
6- Torreira
7- Sara
8- Ziyech
9- Mertens
10- Yusuf Demir
11- Icardi
12- Batshuayi
13- Oliveira
14- ??
Maçkolik ten mi baktın? ali senin gereksiz çok bilmişliğinle uğraşamiycam valla. Git maç istatistiklerine bak kaç km maç başına sonra yazarsın yineLigi 8. bitiren Man Utd kadrosunda 50 maça çıkması geri koştuğunu mu kanıtlıyor. Aksine sen izlememişsin açıp bakıyosun aa Casemiro gibi adam Man Utd gibi takımda 50 maç oynamış demek ki bitik değil demek ki iş yapar gelsin.
Aç son oynanan Liverpool maçını, geçen sezon sonu oynanan Burnley, Palace maçlarını izle.