Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.346
- 72.921
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya ne Maçkolik'i girmediğim bir site. Koşu verisini falan da bilmiyorum.Maçkolik ten mi baktın? ali senin gereksiz çok bilmişliğinle upraşamiycam. Git maç istatistiklerine bak kaç km maç başına sonra yazarsım yine
Babu babu babu açıklamış, Ocak ayında ayrılma maddesi yok 1 sene kiralık olarak forma giyecek.
5.8 m euro veriyoruz, Oliveira paşamız Avrupa'da oynamasada olurdu yarın gönderselerdi.Apart topar değil Olympiakos da bugün Avrupa listesi verecek onların da son günüydü
Süründürselerdi keşke5.8 m euro veriyoruz, Oliveira paşamız Avrupa'da oynamasada olurdu yarın gönderselerdi.
Ruiz ve Otavio gelirse şampiyonuz hem lig hem de UEFA da
Birden fazla gelen olacak benceBen sanmıyorum hele ki Oliveira'dan bu kadar apar topar çıkmazdık adama neredeyse alacağının fazlasını vermişiz demek ki gelen var.
Yav fb zaten yalanlar üstüne kurulu onu güzelleme yapmıyorum da burhan yazdı diye nevzat da illa yazacak.Çünkü Fenerbahçe şuanda objektif bir camia değil.