Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada sosyal medyada Nijeryalilar Ingilizlerin agizina payini vermesi de hos, neymis Osimhen salak mi da Turkiye'ye gitmis falan. Bunlar da tabi vatandasina sahip cikip sizin gibi mallar onun degerini bilmiyor tarzi seylerle cevap veriyorlar, artik bundan sonra Galatasaray en iyi kulup falan yaziyorlar :D
Afrikanin güneyi çiçek gibi. Kuzeyi berbat. Fas cezayir falan kacican abi nijerya fildisi falan oh mis

Abi kusura bakmayın keşke gitmeseydin Avrupa ya
Rezil olacağımıza hiç gitmeyelim
Kanat yok takımda
Sol bek sakatlansa o da yok

Ya ne Maçkolik'i girmediğim bir site. Koşu verisini falan da bilmiyorum.

Söylediğim gibi maçları seyrediyorum. Aç geçen sezon sonu Palace maçını izle. Casemiro derdimize derman olacak biri değil.
Neyse bro fikirlerimiz ayrışıyo yapcak bişey yok zaten almayacaklar da tartışmak gereksiz

Mevzu sadece ortasaha olsa neyse kerem gitti lan 12 gol 7 asist potansiyeli gitti. Zaha gitti 11 gol de o, yerlerini yunusla mı dolduracağız

yaw fabrizio osimhenin geldiğini biliyoruz zaten

hocam makul şeyler söyle

Kapattık heralde geçmiş olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada sosyal medyada Nijeryalilar Ingilizlerin agizina payini vermesi de hos, neymis Osimhen salak mi da Turkiye'ye gitmis falan. Bunlar da tabi vatandasina sahip cikip sizin gibi mallar onun degerini bilmiyor tarzi seylerle cevap veriyorlar, artik bundan sonra Galatasaray en iyi kulup falan yaziyorlar :D
Kendilerini ikna edip transfer ateşine dahil edelim global bir ateş olsun. :asd:

En büyük hayalim nöbet acmakti

GSC beni istemedi diyemiyordum, utanıyordum. GSC beni hiç istemedi.

Aslında tam ihtiyacımız olan adam Alaba be, full paket sol stoper-sol kanat bek-yeri geldiğinde ortada Torreiranın yanına konumlayabilirsin üstelik bize sempatisi de var.
3-5-2 diyorsak tek isteyeceğim adam olurdu şuan, yaşı da müsaitti ikna açısından. Neyse fazla uçtuk galiba başımızda E.Timur olsa neyse de

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kulağa komik gelebilir ama eğer transfer yapamazsak bu kadronun olmazsa olmazı Berkan Kutlu olur şimdiden söylemiş olalım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt