Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FB majör bir eksiği yok iken bizim iki bölgede var. BJK de eksik bir takım ama merkezi bizden kuvvetli.

Göreceğiz Osimhen ile şampiyonluğa yetecek mi, üstüne ocakta veda ederse bu dahiyane fikri kutlarız o günlerde.

Osimhen kimseyi yanıltmasın takımdan oyuncuları gönderip yerine adam almadınız bu taraftar unutmayacak bunları.

osimhenin +3 milyonu şampiyonluk bonusudur inş

psikopata bağlarsa 84 gol atabilir başka umudum yok

FB majör bir eksiği yok iken bizim iki bölgede var. BJK de eksik bir takım ama merkezi bizden kuvvetli.

Göreceğiz Osimhen ile şampiyonluğa yetecek mi, üstüne ocakta veda ederse bu dahiyane fikri kutlarız o günlerde.
Osimhen direk game changer şu an dünyanın en iyi 3 forvetinden biri olabilir arkayı biraz normal tutsak ligde rahat işi bitiririz fakat hedef Avrupa finaliyse bu kadro yine yetmez.

önce yıllar sonra açık kanalda yayınlanacak yeni formatlı şampiyonlar ligi heyecanımızı oksn buruk çaldı sonra yönetim avrupa ligi hayallerimizi

yazıklar olsun

Sene sonu 75 m euro'yu nasıl biriktiriyoruz Puma'dan 1 milyon forma satılırsa 40 onlar versin üstüne Sanchez'i verelim bu iş tamamlansın.

Florya suyu + Mayıs şampiyonluk kutlaması + Haziran deli taklidi + Ağustos ayında hayırlı uğurlu olsun.

Rdas emin misin öbür ucakta Zafer filan yaziyordu bunda Zafer yazmiyor
Ben size bu zamana kadarki tüm özel uçakları atayım..
Bugün ilk hareket eden bu oldu..

ADS-B Exchange - track aircraft live

ben tabii ki içinde kim var bilemiyorum, başka birisi için de kalkmış olabilir.
birazdan uçakçılar içine bakar görür zaten :)

Osimhen direk game changer şu an dünyanın en iyi 3 forvetinden biri olabilir arkayı biraz normal tutsak ligde rahat işi bitiririz fakat hedef Avrupa finaliyse bu kadro yine yetmez.
Sahada göreceğiz bakalım. İyi oyuncu orası zaten su götürmez, ama plan saçma bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt