- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Ben bir orta saha bir kanat diyorum umarım isimsiz dinamik genç olurOliveira ve Ziyech apar topar yollandiklarina göre iki yabanci transfer yolda.
Bunlari fesih etmenin baska izahi olamaz cünkü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir orta saha bir kanat diyorum umarım isimsiz dinamik genç olurOliveira ve Ziyech apar topar yollandiklarina göre iki yabanci transfer yolda.
Bunlari fesih etmenin baska izahi olamaz cünkü.
Acaba Dursun Özbek kendinden sonra gelme ihtimali olan bir başkan adayına şimdiden mecazi anlamda bir suikast girişimine başlamış olabilir mi ?.Kasıt var bence de, olanlar normal değil.
Resmi sayfadan önce mi yayınlandı bu foto.
kadrodan da hocadan da yönetimden de memnunsun.. bunlar hepsi doğal olarak yapılmalı zaten.. bizim gibi kadrosu dağılan boşa para harcayan son dakikaya her şeyi bırakan kaç kulüp var? cl den elendin niye elendin demeyeceğiz. eksik bölgeler zamanında tamamlamayı bırak tamamen açık bırakacaksın, berbat top oynayacaksın, kulubün paralarını çöpe atacaksın sonra da ha hu..Alıyoruz niye satmadan aldın elin bağlı derler satıyoruz niye almadan sattın denir![]()
Yollayan ve yerine kimseyi almayan tek kulüp olabiliriz. Madem küçülüyoruz Yunusa Yusufa dönüyoruz o zaman Osimeni niye aldın derler adama.Tarihte yoktur bu yaşanan en çok gol ve asist katkısı veren 3 kanat oyuncusunu aynı yaz yollayan başka bir kulüp yoktur.
Neler dendi dedirten toksik ortama var mıdırTarihte yoktur bu yaşanan en çok gol ve asist katkısı veren 3 kanat oyuncusunu aynı yaz yollayan başka bir kulüp yoktur.
Memnunum demedimkadrodan da hocadan da yönetimden de memnunsun.. bunlar hepsi doğal olarak yapılmalı zaten.. bizim gibi kadrosu dağılan boşa para harcayan son dakikaya her şeyi bırakan kaç kulüp var? cl den elendin niye elendin demeyeceğiz. eksik bölgeler zamanında tamamlamayı bırak tamamen açık bırakacaksın, berbat top oynayacaksın, kulubün paralarını çöpe atacaksın sonra da ha hu..