Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bu Kostic işi dünyanın en saçma işi:

- Adam sakat, ne zaman döneceği belli değil. Ne halde döneceği belli değil. Ocakta duruma göre alın adamı ille alacaksanız daha iyi.
- 32 yaşında zaten düşüşte bir adam
- Mevkisi kanat bek, oraya Jakobs'u aldık zaten. Yedek olsun desen yabancı kontenjanı ve Avrupa Ligi HG olmayan oyuncu listesi kontenjanı açısından sıkıntı. Başka mevkiler daha öncelikli olmalı.
- Üstelik bizim oyuncu profilimizde göre solda daha dinamik adam lazım. 32 yaşındaki sakatlıktan dönmüş adam o dinamizmi veremez.

Gayet rahatım en az 2 transfer yapacaklar, çünkü yapmak zorundalar.

Şu saatten sonra o kadar adamı gönderip kimseyi almamayı Dursun bile yapmaz.
Kesinlikle ama 2 değil 3 gelecek birtanesi Rabiot veya fabian ruiz Kanada lauriente veya kostüm diğeri kim olur bilemem

Ben yemin ederim kanat yangınını anlamıyorum. 3-5-2 oynayacaksak ne kanadı abi. Onun için sadece kanat bek lazım, bizde de 2'si iki kanatta oynayabilen 3 tane nepnet kanat bek var. Jakobs sol stoper falan değil, hayatında oynamamış, aksine kariyerinde en çok oynadığı mevki sol bek bile değil, kanat bek. Kanadı manadı sallayın.

Hatta kanat alırsak hoca yine hem o kanatları hem santraforları oynatayım falan diye dörtlüyle devam eder, orta sahayı yine boşaltır ya da temposuz adamlardan kurar ve aynı rezillikleri yaşamaya devam ederiz...

Kanat almayalım da hoca 3-5-2'yi çok ağır şekilde ana plan yapmaya mecbur kalsın işte...

Ha hem orta saha oynar hem kanat oynar, 3-5-2'de de net bir yeri vardır gelecek oyuncunun o zaman olumlu. İstisna hallerde kanatlı bir sisteme dönelim dersek faydasını görürüz. Otavio-McKennie-Sara falan böyle oyuncular olabilir mesela...

Yani salt kanatta oynayan birini almak fayda değil zarar olur artık. Onun yerine 3-5-2 oyununu daha güçlendirecek net adamlara gitmemiz lazım.

3-5-2 falan oynamaz bu takım. 3-5-2'ye dönersek şampiyonluk gider.

Dursunun kendisi ne ki kurduğu kadro ne olsun?

Neymiş Osimhen almış, alsın monte etsin oynatsın şimdi Osimheni.

Yerine adam alınamaması ni kastetmiyorum ki ben gitmesine laf etmenizi kastediyorum sizler bana zeka ve beyinden bahsetmeyin komik olan hoca degil oyuncu degilci sizler siniz
Hoca takımı bize göre mi yonetiyor müthiş zekanla bu cikarima mi vardın? Gsc de oyuncu değil denmiş tamam hemen yolluyorum?

Serhan Türk: "Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu, İtalya'da fırsat transferini yapmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi yapamazlar mı zaman gösterecek. Süper Lig için 13 Eylül'e kadar da için bir dönem var. Bunu da değerlendirmek istiyorlar."

hazır mıyız

images (1).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt