- 23 Aralık 2008
- 65.112
- 62.934
- 5.103
Ha yaşaaaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ha yaşaaaa
erken olmuş son 10 dakikaya bıraksınlar girişmileriGalatasaray, Jhon Arias için girişimlere başladı. (Gol Caracol)
Ne kadar basit ya 3-5-2 oynucaz zaten beklerimi cafu roberto carlos gerek yok acigaBen yemin ederim kanat yangınını anlamıyorum. 3-5-2 oynayacaksak ne kanadı abi. Onun için sadece kanat bek lazım, bizde de 2'si iki kanatta oynayabilen 3 tane nepnet kanat bek var. Jakobs sol stoper falan değil, hayatında oynamamış, aksine kariyerinde en çok oynadığı mevki sol bek bile değil, kanat bek. Kanadı manadı sallayın.
Hatta kanat alırsak hoca yine hem o kanatları hem santraforları oynatayım falan diye dörtlüyle devam eder, orta sahayı yine boşaltır ya da temposuz adamlardan kurar ve aynı rezillikleri yaşamaya devam ederiz...
Kanat almayalım da hoca 3-5-2'yi çok ağır şekilde ana plan yapmaya mecbur kalsın işte...
Ha hem orta saha oynar hem kanat oynar, 3-5-2'de de net bir yeri vardır gelecek oyuncunun o zaman olumlu. İstisna hallerde kanatlı bir sisteme dönelim dersek faydasını görürüz. Otavio-McKennie-Sara falan böyle oyuncular olabilir mesela...
Yani salt kanatta oynayan birini almak fayda değil zarar olur artık. Onun yerine 3-5-2 oyununu daha güçlendirecek net adamlara gitmemiz lazım.
Yazmadan once bir nefes al, dusun, sonra yaz. Yazdigim hersey elde olan kadroya gore yazilmis birsey.Yav sen önce Zaha oynamak istedi gitmek isteyince bir ton talibi çıktı ama kerem gitmek istedi talibi bile çıkmadı diyip sonrada bu zahadan fayda alamayiz diyen ayrica berkan tor sara orta sahasi yeterli ssdece 3luye dönsek yeter diyen bir adamsın. Bir dediğin diğer dediğini tutmuyor olumsuzluk olsun diye her konuya girip yazıyorsun.
PAVYONA GITMEDILERSE BEN DE BIRSEY BILMIYORUMSerhan Türk: "Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu, İtalya'da fırsat transferini yapmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi yapamazlar mı zaman gösterecek. Süper Lig için 13 Eylül'e kadar da için bir dönem var. Bunu da değerlendirmek istiyorlar."
Sağlam isimler gelecek eminim şahsenArkadaşlar son 7 saat fakat kuliste söylenen isimleri duysanız mutluluktan ucarsiniz.
En iyiyi arastiriyorlar buna emin olabilirsiniz.
Avrupayi önemsemiyozSerhan Türk: "Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu, İtalya'da fırsat transferini yapmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi yapamazlar mı zaman gösterecek. Süper Lig için 13 Eylül'e kadar da için bir dönem var. Bunu da değerlendirmek istiyorlar."
Benim derdim AL. Lig icin daha transfer vakti var. Yonetim AL'yi su anki kadro ile geceriz diye dusunuyorsa yaniliyor bence.Bjk yi geçeriz diyordum artik onu da demiyorum bu kadro ile
Şenol Güneşli ts ile yarışırız bravo içine ettiniz her şeyin
Tam 16 senedir forumdayim. Dönem dönem aktiv olsam da,genel olarak okumayi tercih ediyorum. Bırakın daha önce ceza almayı myc bile almadım bu 16 senede. An itibariyle alacagim cezayıda göze alarak siz değerli renktaslarima bir teklifim var: şayet bu beceriksizler gereken transferleri yapmazlarsa, isteyen istediği kişiye edeceği edebi küfürleri mesaj olarak bana atsın,bende onları güzelce düzenleyip sizler adına paylaşacağım.
Saygilarimla.
7 saat kala mı en iyiyi araştırıyorlar sözde uçak hareket haberleri bile yangın yapınca başladı. Bu yangın yöneticilerin işyerlerine sıçrar. Kulislerde bu ihtimali de konuşsunlar.Arkadaşlar son 7 saat fakat kuliste söylenen isimleri duysanız mutluluktan ucarsiniz.
En iyiyi arastiriyorlar buna emin olabilirsiniz.
MutluyumKeremi yediniz mutlu musunu?