- 12 Ocak 2013
- 50.637
- 59.912
- 4.323
okannnnnnnnnnnnnn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca bunun sakatlığı varUlan kamil 3 lü tutmazsa hangi sisteme dönecen kanatsız
Bunu burada söyledim ben 40 milyon civarı beklentileri var oyuncuya Brezilya’da tapıyolarGalatasaray, çok fazla bonservis istendiği için Jhon Arias’ı transfer edemeyecek. (@PSierraR)
Bundan kotusu olmaz dedikce kotusu oldu siz merak etmeyin playstation oynuyoruz zaten bir mac 3 lu bir mac 4 luYa he 4lü oynarken harika kaymalar ve presler yapıyoruz zaten sistemi değiştirince çok büyük açıklar vereceğiz. Takım sahada çorba gibi yüzüyor orta saha Ayder yaylası gibi her maç 5ten az kontra yemiyor bundan kötüsü olamaz komik olmayın
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Erkek kardeşim yok. İsim gerçek ismim Google'da aratınca çıkıyorum. Farklı isim kullanan manevi abi veya kardeşimse olabilir. Biyolojik kardeşim değil.@Hasan Turan senin kardesin mi
Kardesin oldugunu iddia ediyor bir ara ozelden yazış benceErkek kardeşim yok. İsim gerçek ismim Google'da aratınca çıkıyorum. Farklı isim kullanan manevi abi veya kardeşimse olabilir. Biyolojik kardeşim değil.
Geçiniz hocam yalan bişey bilmiyorlarserhan türk bugün transfer yok diyor
eyvah bittik