Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem'in gitmesi duzgun bir yonetimle sorun olmazdi. Yerini dolduramamak sorun. He bu arada da benim forumda yazdigim postlar yuzunden Kerem gitti zaten.Senin gibi taraftarlar olduğu sürece her maç söve söve keremi yollattiniz. Yönetimin yerini doldurmaması yönetim elestirisidir. Ama oyunculari sizin gibiler bitiriyor. Daha tek maça çıkmamış adama bile çöp diyorsunuz nasıl olsa. Futbolun çakma ulemalari
serhan baya haber alıyorGeçiniz hocam yalan bişey bilmiyorlar
Yok yani sadece Tr liginde oynatabileceğimiz ve bunu kabul eden adamdan hayır gelmez.Kadroda hocasi tarafindan dusunulmeyen oyuncular elbet.
Ayrica Otavio haberleri de var o da Arabistan'da oynuyor.
Yav tamam iyi hoş da geçersek yaşayacağımızı iddia ettiğin şeylerden hangisini sence şu an yaşamıyoruz?Bundan kotusu olmaz dedikce kotusu oldu siz merak etmeyin playstation oynuyoruz zaten bir mac 3 lu bir mac 4 lu
3 luye don iki mac kotu oyna futbolcular bile hocayi elestirmeye baslar iyi veya kotu
bahsi gecen sey eylulde kafasina gore hic bir takim koklu sistem degistiremez
4 lunun icinde degistir 3 lu oynayan takim 3 lunun icinde degistirsin
Dunyada bir tane ornek varmi eylulde takimi bozup formasyonun irzina gecen klup varsa soyle bilelim
Bunlar İtalyaya transfer için değil düğün hediyesi için gitmişler.Serhan Türk: "Okan Buruk ve Abdullah Kavukcu, İtalya'da fırsat transferini yapmaya çalışıyorlar. Yapabilirler mi yapamazlar mı zaman gösterecek. Süper Lig için 13 Eylül'e kadar da için bir dönem var. Bunu da değerlendirmek istiyorlar."
Şef seni çok kendinden emin görüyorum, inanasım geliyorGeçiniz hocam yalan bişey bilmiyorlar
Dinlemiyolar azizim.Bunu burada söyledim ben 40 milyon civarı beklentileri var oyuncuya Brezilya’da tapıyolar