Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.349
- 72.925
- 5.188
Allah belanızı versin gün yüzü görmeyin, bu takıma 3 kuruş para harcarsam bana da yazıklar olsun. Nahhh osimhen forması alırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hepsinin abvAvrupa ya yetismez bu saatten sonra
Galatasaray'a gelen yabancilar sadece Avrupa kupalarinda var olunca mi geliyor?Yok yani sadece Tr liginde oynatabileceğimiz ve bunu kabul eden adamdan hayır gelmez.
Sağda daha iyi olur solda batBeyler isterseniz bu kadro transfersiz ne yapar onu konusalim. Osimhen sol acikta oynar mi
Öyle deme hedef uefada finalUefada kim oynicak nasıl transfer yok ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Küfür edecek renkdaş kimdi. Başvuru da bulunalım. Ahlatçı kel ve tostos sayfa sayfa küfrü hakediyorEveeeet paragraf paragraf küfürlerin olacağı dakikalar yaklaştı
Durr .. umudunu kaybetmeSağda daha iyi olur solda bat
Orta sahada barış
Daha süper!!!
İsmini P.Enis Hen yapalımAllah belanızı versin gün yüzü görmeyin, bu takıma 3 kuruş para harcarsam bana da yazıklar olsun. Nahhh osimhen forması alırım
Burda daha zevkli oluyor başkanimküfür edecekseniz twitterda yazın uğraştırmayın bizi
%100 öyle değil ama zorlaştırabilir bence.Hele hele 1 yıl kiralıksa.Galatasaray'a gelen yabancilar sadece Avrupa kupalarinda var olunca mi geliyor?
![]()
Hepsi balik hafızalı. 2 sene önce 13. Olan takıma nasıl gelmis adamlar desen susarlar. Doğru planlama doğru yönetim ile herkesi getirebilirsin. Bizde ne planlama var ne yönetim. Ama Avrupa işi bir bok değil artık milyon kazanma derdinde çoğu topçuGalatasaray'a gelen yabancilar sadece Avrupa kupalarinda var olunca mi geliyor?
![]()
Bu oyuncuların gitmesine ve gelmesine okey veren Okan hoca 3'kü oynatacak oynatamazsa, tutturamazsa kendisi gidecek oynatacak hoca gelecek. İnter'e bak 3'lü oynayan onlarda net 1 kanat oynayacak adam yok mesela. Eğer 3'lü oynayacaksak bize bir orta saha lazım ondan sonra altrenatif sol kanat bek ve stoper. Zaten 3'lü oynatmayacaksa hoca o zaman kovulmak istiyor demektir bu kadro yapısının başka açıklaması yok çünkü.Ulan kamil 3 lü tutmazsa hangi sisteme dönecen kanatsız