- 31 Ağustos 2021
- 69.414
- 49.703
- 3.258
gönder gelsin - herro merro Cundmeister olayıdır.19:05te yeni nöbeti açma kararı aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gönder gelsin - herro merro Cundmeister olayıdır.19:05te yeni nöbeti açma kararı aldım
o iş bittiRabiot gelmez olm adam anasiyla beraber ne istediklerini bilmiyorlar, ya da cok yuksekten ucuyorlar ki kimse de almiyor iste.
bile bile duble kazık yemek istiyorsak harika tercih olur. adam 1 sene yatıp parasını alır gider.Rabiot gelmez olm adam anasiyla beraber ne istediklerini bilmiyorlar, ya da cok yuksekten ucuyorlar ki kimse de almiyor iste.
Gelecek abi rabioto iş bitti![]()
Gökdeniz demişken.. Şu Bodrum'daki Gökdeniz Bayrakdar'ı neden düşünmüyorlar anlamıyorum. 1 tane Bodrum maçı izledim baya fizikli çabuk bir topçu. İşlenebilir. Yaşı da iyi. Var mı bilmediğim bir problemi?az bir şey eyüptür - gökdenizdir süre alsa - belki sürekli her yere berkan hamlesi yapmayacakta ...geçmiş ola.
Alacaksak sozlesme 1 yil degil 2 yillik olmali.bile bile duble kazık yemek istiyorsak harika tercih olur. adam 1 sene yatıp parasını alır gider.
RABİOT işi olacak istediğimiz olacak gelecek
Bence bitti abi bu yarım maske r mevzusu belli etti bu mevzuyu ilkevet
gorusmeler sürüyor
onuda istemiyorlar deniyordu ya işte - 1 yıl geleyim paşalar gibi takılayım sonra kaçayım modu var deniordu hep.Alacaksak sozlesme 1 yil degil 2 yillik olmali.