Transfer Nöbeti #15 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cetin kaya mi 😊 Allah seni ne etsin gulerek yaziyorum mesajlari
Kendini ne kadar onemsiyorsun be kardes
git baska yerlerde efelik yap tek tus basarim engele gecer gider sivrisinek girse odama daha cok gerilirdim

Bassaydın şimdiye kadar. Ne eveleyip geveliyorsun hala.

Gelip beni alıntılayıp üçlü olmaz dedin baya iddialı şekilde, bir şey demedik, normal fikrimizi savunduk. Futbol profesörü diyerek, aynı Tayyip'in faiz düşürüp enflasyonun düşmesini beklemesi diyerek aşağılamaya çalıştın mı beni ve fikrimi sen? Çalıştın. Onu yaptığın için benden hak ettiğin cevabı aldın. Alt tarafı da "salak salak konuşma" dedik yani... Ne kırılganmışsın...

Sonuç olarak, uzatmayalım... Ya dediğin gibi engelle ya da ilk senin çizgiyi aştığına hak ver, tatlıya bağlayalım...

Galatasaray Kostic'i Türkiye'ye gelmeye ikna etmeye çalışıyor. (SportCell)

Tek bir oyuncu alinacaksa acil bir kanat alinmali baris dayanir devre arasina kadar bir baba kanat bir baba orta saha alsak ocaga yetisiriz aslinda

7.5 maas + 5 imza + 500 bin kira yardımı + full akbil + Sodexo birde Veronica hanıma bir zevce. Bence olur. (Not: Nikahı four seasons ta yapılacak)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yav alın gelin şu Rabiotu, başlıcam maaşına muhasebesine, aslan besliyosan ete bakmican, başlarım dengesine mengesine, maaşı kıskancak adam younga elenmesin, o maçlarda kepaze olmasın. Jk dünya para veriyo hiç bahsi mevzusu geçiyo mu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt