Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: “Galatasaray, hem Donnarumma hem de Diogo Costa için kulüplerine resmi tekliflerini iletti. Donnarumma’nın 15-20 milyon euro maaş beklentisi var. Galatasaray, oyuncuyu maaş konusunda ikna edebilirse PSG ile bonservis işini çözebilirler.”
Uydurma birader kolpa haluk

- "Orta sahaya, 10 numara pozisyonuna oyuncu düşünüyor musunuz?"

Okan Buruk: "Ligi bitiriş ve başlayışa bakınca o rolü Sara'nın oynayabilecek bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ayak kalitesi çok yüksek ama son pasları, ceza sahasına sızmalarını daha geliştirmesi gerekiyor.”

yahu

ne anlatiyorsun..

orta saha istiyorum desene kardesim

bu adam akıllanmıyor yok abi

Donnarumma bizim kaderi değiştirecek adam kaleye 50 top gelen Avrupa maçlarında puanı tek başına alacak adam.

Haluk Yürekli: “Galatasaray, hem Donnarumma hem de Diogo Costa için kulüplerine resmi tekliflerini iletti. Donnarumma’nın 15-20 milyon euro maaş beklentisi var. Galatasaray, oyuncuyu maaş konusunda ikna edebilirse PSG ile bonservis işini çözebilirler.”
Saçma sapan işlerin peşindeyiz yıldım vallahi artık

singo videolarda çok iyi ama kesin tam bir kazmadır
sırf abdulkerimi kesmemek için sağstoper alıyor

iyi niyetlide değil

2 si çizgiden çıkarılan 6 tane net gol pozisyonunu kaçırdık. Gol beklentimiz 3.50 rakip ceza sahasında topla buluşma 47 yazıyla kırk yedi.Rakibe biri tehlikeli 2 pozisyon verdik ve bu mücadele malesef yusuf ve lemina iyi değildi. BUna rağmen böyle oynayan bir takımı ve bu takımın hocasını eleştirmek hak değil vicdansızlık gibi geliyor bana
Maçı izlemedim ama haklısın. Daha 13. dakikada 10 kişi kaldık ama buna rağmen çok rahat pozisyon bulduk

Geçen yıl orta saha istemedin, ara tatilde Lemina geldi rahatladın.
Bu sene de orta saha istemiyorsun.
Ama biliyorsun ki orta sahaya ihtiyacın var.
Desen ki “Kulübede arıza çıkaracak bir sürü oyuncu var, orta saha alırsak beni yer bunlar.” o zaman hak veriririm. Ama orta sahaya ihtiyacımız yok dersen kendini kandırmış olursun, biz kanmıyoruz.

Ulan Palacios 25
Nene 20 olsa
Adamlar neredeyse 120 milyon euro harcayacaklar sonra da bizimkiler o pahalı bu pahalı

Hiç sanmıyorum ama fbye karşı şu oyunu oynarlarsa güle oynaya puan alırlar
Imkânı yok.

Lige yeni çıkan takimlar olarak hem bunlardan hem Koceli'den 12 puan garanti. Safi denen herif boşuna sponsor olmadı.

Bunlara boşuna tonla topçu vermediler kiralık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt