Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pavard , sallaiden iyi oynamaz bekte. Sallai git gel yorulmuyor. Sallai oldu bence sağ bekte. Kaleci, stoper, orta saha lazım. Orta saha sağ bekten çok daha önemli. Lemina tüm sezonu kaldıramaz, eski yırtıcılığı yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğru veri okumanın etkisi.

Yoksa Sara 9 kilit pas attı oo rekor demek kilit pasın anlamını dahi bilmeden olayı hypelamaktan fazlası değil.

3 tane brezilyalı scout transferi yapalım birazda takıma ileride satılacak oyuncu almak lazım

Bence adı sanı hiç çıkmamış alakasız sürpriz oyuncular gelecek.

korkunç bir oyun kurma sorunumuz olduğu ve set yerleşim sorunumuz olduğunu konuşmak lazım

ayrıca ligdeki bir çok maçta lemina torreira aynı anda çok ihtiyaç olmuyor

yunus ve sane de beklere hiç yardım etmedi

Yav hangi sezon Okan hoca yönetiminde lige iyi başladık oyun olarak bir açın bakın her sezon başı buraya yazmaktan yoruldum 6-7 hafta böyle gideriz Okan buruk sezon öncesi takımı çok fazla yoruyor antrenmanlarda takım geç adapte oluyor 3 sezondur her sezon başı aynı şeyler dönüyor burada az bi relax olun hatta 3 sezondur ilk defa 2 de 2 kayıpsız girdik sezona

10 Numara'ya Fabio Vieira'yı satın alma opsiyonuyla kiralayıp deneyelim bence..

bundesliga bayıyor masonum. avrupada izlediğim maçlarda çok gözüme batmamış

kaleci ve hem sağ bek hem stoper oynayabilen bir savunmacı diye detaylandırmış, iki transfer yapacaz sonra gidenlere göre odaklanacaz sıradaki transferlere ama transferler devam edecek gibi bir şey demiş yani

baya iyi herif. çok iyi fırsattı aslında zamanında. serie a izleyenler biliyodur
boey'in gideceği yarı belli iken biraz sağ bek scoutlayıp foruma konularını açmıştım

monaco'da izlemedim ama iyi bi herifti baya torinoda
Lampteyi ilk brighton zamani asiri begenmistim , ucuyordu herif topla hizli cikarken.

Diz sakatligindan sonra 2 kere denk geldim, gerilemis gormustum. Ama defansif yonden bizim beklentimizi tam doldurmayabilir.

Pavard , sallaiden iyi oynamaz bekte. Sallai git gel yorulmuyor. Sallai oldu bence sağ bekte. Kaleci, stoper, orta saha lazım. Orta saha sağ bekten çok daha önemli. Lemina tüm sezonu kaldıramaz, eski yırtıcılığı yok.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallai de Günayda çok iyi başladılar. Biz şimdi Sallai den iyi sağbek, Günaydan iyi kaleci alabilirmiyiz emin değilim. Gidip sağbeke 20-25 verip yine Sallaiyi oynatırız gibi geliyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haluk inatla edersona teklif muhabbeti yapmiyor. City gundeminde yabancilari takip ederek konustugunu dusunuyorum. 1 aydir yazilip teklif yapilmamasi garip bir demec. He sozlu teklif ile yazili teklif farkli diyebilir.

Inatla donnaruma ve costaya yazili mektup verildi vs diyor. Bence ikiside fazlasiyla zor. Hrm bisnervis hem 12m maas(city icin yazilan maas) falan nasil kalkariz ustunden bilemedigim meblaglar. Bonserviste 20 altinda olmayacaktir net sekilde. Donnarumanin bence tek ihtimali ortada kalirsa, maas talebine takimlardan yanit gelmezse. O noktada da herif muthis kaleci laf yok ama maas sayesinde getirirsin gibi duruyor. Biraz sans isi.

Hocayi cagirdiklari programa kadar (Sali) bitebilir ederson isi diye dusunuyorum - bu arada kesinlikle yeri doldurulmaz muazzam bir kaleci diyemeyiz edersona. Isimli kaleci ve heo domine eden oyun oynamis takim kalecisi gecen sezon haric.

Son düzenleme:
Sara hususnda hocada forumdaki bir cok kisi gibi -bir yere kadar beb dahil- 10 numara ve norwich dikine isler acisindan kaldirabilir bakmis. Demek oyuncuda bu beklentinin farkinda ama o kivraklik demeyeyim, fundamental olarak sara o is icin yeterli degil, tek harekette 180 derece donemez mesela topla.

Dipnot: sane mac icinde farkina varinca hep sarayla ikili oyun oynadi ve baya iyi sekanslar sundular.

Kaleci defanstan sonra istedigi profil ya da ilkay gundemi gorebiliriz gibi. 10 dan ziyade ofansif 8 gibi.

Bize oodegard -vari profil lazim. O herif acayip bu isleri yapiyor. Nerden bulunur kim olur bilmiyorum. Gecen sene Gronbaek oyle lanse edildi piyasada ama rennes de ne kadar gosterdi bunu hic takip etmedim

Sallai de Günayda çok iyi başladılar. Biz şimdi Sallai den iyi sağbek, Günaydan iyi kaleci alabilirmiyiz emin değilim. Gidip sağbeke 20-25 verip yine Sallaiyi oynatırız gibi geliyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sallai aslinda sag bek degil, oyle anmamak lazim.
BAY da bekte isler yapti ama sag bek denmez. Beceriyor olmasi dogru pozisyon oldugu anlamina gelmemeli. Dun harika oynadi ama pres oyununda ihtiyacin olursa daha verim verebilir, diri kaliyor herif mac boyu , dusmuyor kolay kolay.

Hoca sanki mac icin ofansta 3lu defansta 4luye donecek defans hatti icin adam profili ariyor gibi.

Dun 2-0da arda unyayi oynatsaydinkeske apo yerine. O cocugun sure almasi lazim

Otavio ile Al Diraiyah'ın yanı sıra bazı Türk kulüpleri de ilgileniyor. (Fabrizio Romano)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt