Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Malinovsky tarzı bi os şart diyorum ama avrupayı o da kurtarmaz lig için de fazla lüks, kararsız kaldım. Bi kaleci alsak bile kafi bence şamp için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 5 sene kaleni korur 10 milyona 5 yıllık kaleci bağlamak ucuz işEderson 32 yaşındaymış lan, ben 27-28 sanıyordum. 10 milyon bile verilmez.
Ederson'a herhangi bir kaleci muamelesi çekecek duruma ne ara geldik![]()
4-6 defa sttiri çekmiştir.Bissouma teklif bulamazsa fb saldırır benden demesi
2 seneye Brezilya'ya dönmek istiyorum diye tutturur.En az 5 sene kaleni korur 10 milyona 5 yıllık kaleci bağlamak ucuz iş
Bireylerin keyfiyeti için cemiyetin salahiyetinden vazgeçilemez.
HASANOKRATES
% 100 katılıyorum.
Çekti ama teklif bulamazsa yüksek maaşa ok diyebilir4-6 defa sttiri çekmiştir.
İlkay = Sara'dan vazgeçiş. O sebeple Okan hoca sıcak bakmıyordur bence.
Gelmiyor hocam zaten35 yaşında GS'liyim diyen adam da rotasyon oyuncusu olmayı kabullenerek gelsin birader. Bazen Sara yerine oynar, daha kolay maçlarda Lemina/Torreira'dan biri yerine oynar, bazı maçlarda da yedek oturur sonradan girer. Bunu kabullenemiyorsa gelmesin zaten yani.
Bir ay sonra çöp çekip yönetime ve hocaya sallacagin adam için ne bu heyecan Sn. Hakan KUZU?Here we go gelsin artik
en iyi sey kusmakMide bulantisina ne iyi gelir üstad
Belese online muayene olmuyor yalniz.Mide bulantisina ne iyi gelir üstad
Mesele fiziksel olarak bir 10 numara hatta ofansif ortasaha yeterliliğine sahip olabilecek mi?!Belli olmaz zira icardi osimhen birlikte oynarken gs'nin iyiliği için icardi 9 numaralığından vazgeçiyor 10 numara gibi oynuyor. Ama arka ikili defansif açıdan sağlam olmalı ve icardi hızını arttırmalı
Transfer manyagim hocam, transfer istiyom nefes alsin yeterBir ay sonra çöp çekip yönetime ve hocaya sallacagin adam için ne bu heyecan Sn. Hakan KUZU?
Zeytinli bulantının sebebi önemliMide bulantisina ne iyi gelir üstad