Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malinovsky tarzı bi os şart diyorum ama avrupayı o da kurtarmaz lig için de fazla lüks, kararsız kaldım. Bi kaleci alsak bile kafi bence şamp için

Ederson'a herhangi bir kaleci muamelesi çekecek duruma ne ara geldik :asd:
200.gif

Bireylerin keyfiyeti için cemiyetin salahiyetinden vazgeçilemez.

HASANOKRATES

% 100 katılıyorum.

Belli olmaz zira icardi osimhen birlikte oynarken gs'nin iyiliği için icardi 9 numaralığından vazgeçiyor 10 numara gibi oynuyor. Ama arka ikili defansif açıdan sağlam olmalı ve icardi hızını arttırmalı

İlkay = Sara'dan vazgeçiş. O sebeple Okan hoca sıcak bakmıyordur bence.

35 yaşında GS'liyim diyen adam da rotasyon oyuncusu olmayı kabullenerek gelsin birader. Bazen Sara yerine oynar, daha kolay maçlarda Lemina/Torreira'dan biri yerine oynar, bazı maçlarda da yedek oturur sonradan girer. Bunu kabullenemiyorsa gelmesin zaten yani.

35 yaşında GS'liyim diyen adam da rotasyon oyuncusu olmayı kabullenerek gelsin birader. Bazen Sara yerine oynar, daha kolay maçlarda Lemina/Torreira'dan biri yerine oynar, bazı maçlarda da yedek oturur sonradan girer. Bunu kabullenemiyorsa gelmesin zaten yani.
Gelmiyor hocam zaten :asd:

işin garibi yine sami yen'inden bir başkasına duyumcu,muhabir olarak takılan kim varsa osi'de olduğu gibi saddam gibi saklanıyorlar yine , süreç hakkında falan hiçbir bilgileri yok.Fabrizio here we go girince bir bok biliyormuş gibi çıkarlar piyasaya

Belli olmaz zira icardi osimhen birlikte oynarken gs'nin iyiliği için icardi 9 numaralığından vazgeçiyor 10 numara gibi oynuyor. Ama arka ikili defansif açıdan sağlam olmalı ve icardi hızını arttırmalı
Mesele fiziksel olarak bir 10 numara hatta ofansif ortasaha yeterliliğine sahip olabilecek mi?!

Ligde yeter de ŞL'de zor!

Icardi özverili adam fiziksel olarak yetmediğini farkettiği anda önce kendini kurban eder.

Eder herhalde 🤔

O akşam son defa sana sarılamadım
Kalbimde çırpınan aşkı uçuramadım
Boynumu büktüm ağladım, yollarına yağdım
Emanet aşkını bir ömür sakladım

Araya giren kader ne zalimmiş
Sevenler ayrı düşer, kanun buymuş

Sevmem, kimseyi sevemedim bir daha
Ölmem yüzünü görmeden son defa
Eyvah, uğruna harcanıyor gençliğim
Kalpsiz, sen hangi eldesin?
Sevmem, kimseyi sevemedim bir daha
tatlises-crying-tatlises.gif

Doktorcimboom diye birini paylaşanın hayatı cok heycanlı olmali

Gesendet von meinem SM-F966B mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt