Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fenerden tirsmaya gerek yok, samsun veya trabzon bile bunlarin önünde bitirebilir, gecen sene maximin, tadic, dzeko, osayi bu sezon oynayanlardan daha iyilerdi.
Normalde dedigin cok dogru, 3 4 takim var fenerin bu halini cezalandirabilecek lig surecinde.

Ama hakem yonetimine baksana yav.

Hadi amrabatin pozisyonu topa mudahale etmeye calisirken vs vs hadi onu yedik diyelim(yemedik ama genede). Goztepe 10 kisi kaldigi an -hatta tum ikinci yari- fenere duran top(cunku tek gol ihtimali nesry kafa, ya da karambolde seken top)

Feyenoord gibi defansif anlayisini bozmadi goztepe (lig sonucta 1 puan iyidir disiplininde kaldi) .

Benfica maçı çok keyifli olacak

Bu salaklar keremi tribüne çağırır mı vallahi şaşırmam :asd:
Keremle ilgilenip almadılar ya Kerem de Galatasaray camiasıyla düşman oldu Kerem çok kindar bir adam iddia ediyorum bilenmiştir içinden geçer bunların aliye çok fena söverler

Normalde Ederson bitmeliydi 1 aylik surecte. Asiri merak etmekteyim supriz bir sey mi olacak son anda diye ama beklentim baya minimum.

Dun trafford gayet iyi kalecilik yapti. Bostaki toplara firladi aldi, kurtarislari da var.

Su maas muhabbeti yuzunden sogumadim da diyemem ama o kadar az vakit varki, sarkmamasi lazim artik kaleci isi.

Normalde Ederson bitmeliydi 1 aylik surecte. Asiri merak etmekteyim supriz bir sey mi olacak son anda diye ama beklentim baya minimum.

Dun trafford gayet iyi kalecilik yapti. Bostaki toplara firladi aldi, kurtarislari da var.

Su maas muhabbeti yuzunden sogumadim da diyemem ama o kadar az vakit varki, sarkmamasi lazim artik kaleci isi.
Belki de İngilizler brüt maaşı yazıyordur.

Belki de İngilizler brüt maaşı yazıyordur.
Umuyorumki oyle olsun 8 -10 abzurt bir maas.

Hadi bonservis 12 falan super olmasada okey duruyor (kime gitsen 20 civari olacak cunku)

Maas 5-5.5 + basari bonusu, lig ve cl icin clean sheet bonusu ile 7 yi gecmemeli

Tzolakis'in Ederson'dan pahalı olduğu gerçeği ile yüzleşelim (bonservis)

bugün itibariyle cl oynayacak olynin kalecisini 45 milyondan aşağıya alamayız.Zaman olsaydı yine fazla isterlerdi de zaman yokken anca o paralara verirler , belki

Evet geç kaldık maalesef, ligler başladı kendimizden pay biçelim şu dakikadan sonra barışların,davinsonların değil Nelsson ve Cuestaların satış vaktidir. Yine düştük menajerlerin kucağına

fenerden tirsmaya gerek yok, samsun veya trabzon bile bunlarin önünde bitirebilir, gecen sene maximin, tadic, dzeko, osayi bu sezon oynayanlardan daha iyilerdi.
Öylede hakemlerle +20 puan alır bunlar birde kpaşa, kgümtük, kocaeli gibi yataşlar var her türlü ittirirler 2. bunlar olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu saatten sonra kimse sana as kalecisini vermez. 32 yaşında kalecilik performansı ciddi düşüşte bir kaleci için de hayvan gibi maliyet altına girmeye gerek yok. Günay ile devam edilsin gerekirse. CL yarı finali oynayacak değiliz Ederson'u aldık diye.

Tzolakis'in Ederson'dan pahalı olduğu gerçeği ile yüzleşelim (bonservis)
Konu burada kitleniyor bence. Kaleci bonservisini dusuk tutup singo ya da defans butcesine ayiriyorlar gibi de aklima geliyor.

Lemmans icinde ayni sey gecerli 18-22 araligina gelir gibi tivitlere gore.

Bence eger aradigini bulduguna inaniyorsan bonservis sikintili kisim degil-maas daha sorun yaratabilecek detay.

Genede surec olarak gec kalindi epey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt