Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tenor.gif

tm degeri bile 25m olan adama niye 35m veriyoruz ya, bukadar iyimi bu eleman? birisi güzel bir analiz yapsin lütfen, hemen hemen forumda herkes singo singo diye tutturmustu.

Vitao için 12m istiyorlarmış, Ancelotti Brezilya milli takımına çağıracakmış değerini arttırmak için sanırım

tm degeri bile 25m olan adama niye 35m veriyoruz ya, bukadar iyimi bu eleman? birisi güzel bir analiz yapsin lütfen, hemen hemen forumda herkes singo singo diye tutturmustu.
Tm degeri uzerinden yorum yapmak yanlis olur rts. Bizde 18m tm degeri olan baris icin 40-50 istiyoruz

Rezillige bak ulan tm yatacak yeriniz yok

Şu Singo konusu hala aktif tüylerim ürperiyor abicim Okan hocaya 30 milyona sağ bek almak için kafayı yemiş olmak gerekir yav valla gidip 2-3 milyona pastadan clauodo wincx alsak bunlarin getireceği 10 topcunun 9'undan fazla katkı sağlar

Singo yu izleyen kim var burada ? Bize ilaç olur mu ? Sağ bek de mi iyi stoper de mi ?

Okanin istediklerini degil scoutumuz varsa onlarin önerdigi topculari alalim

Okan 20-30 dan asagi topcu istemiyor

Yilliklari da cabasi

Singo yu izleyen kim var burada ? Bize ilaç olur mu ? Sağ bek de mi iyi stoper de mi ?

ben torino’dayken hic yoksa 5-6 kere izlemisimdir. ama hep kanat bek oynuyordu ve hucum etmekten aciz bir takimda baya parliyordu zaten yine adimiz cikmisti o donemlerde de. o zamanlardan bizde dosyalanmis bir oyuncudur bence.

ben torino’dayken hic yoksa 5-6 kere izlemisimdir. ama hep kanat bek oynuyordu ve hucum etmekten aciz bir takimda baya parliyordu zaten yine adimiz cikmisti o donemlerde de. o zamanlardan bizde dosyalanmis bir oyuncudur bence.
Boey gibi kademeye girer mi yoksa 3 5 2 nin sağ koridor oyuncusu gibi mi renkdaşım?

olm fabrizio ne tür paranın köpeği bir adamsın sen 3 kuruş verinde gscninde reklamını yapsın gaming tr ne zuhahaha yeni görüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt