Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle iş mi olur yav. Adı üstünde idareten oynayan sağ bek. Herif forvet oyuncusu ve bek oynuyorsa sende tersini yapabileceksen ok.

Adam bunları yüksekten pazarlığa bahane edecek işte, tamam koy ileride de oynarım diyebilir ayrıca :D Elbette bi pazarlık payı da var... Menajerler araya girmiş, devreye girmiş muhabbeti de o yani işte... Bu bilgileri, dataları bahane edecek şekilde araya giriyorlar (nasıl giriyorlarsa artık)

La ben sandım 2003lu falan bir de herif 25 yaşındaymış futbolu bırakacak neredeyse uzak dursun yav bir de 12 milyonmus yok ebesininki kulübü verelim üstünüze direkt az olmuş

Frankowski transfer olurken fransa'da hareketlilik var twiti atıp sonra da tik atmıştı bildim diye. Bomboş bir muhabir.
Böylelerine saygı duymuyorum. Bir olur iki olur hatalı haberler yaparsın. Herifin doğru haberi yok gibi bir şey hatta haber niteliği taşıyan bir şeyi yok

Internacional'dan oyuncu alacaksak ya 18 yaşında olacak ya da takımın her şeyi olacak. Takımın adı Vitaonacional falan olsa alın derim. 2 maçtır cezalıymış bugün de yedekte. Orada bile formasını kaybeden adama şüpheyle bakarım.

Adettir. Videoda yorum yapılmaz tabi ama dikkat ettiğim sağ ve sol stoperde oynadığı zamanların olduğu ve asla sağ bek oynayabilecek bir oyuncu değil gibi. Bu oyuncu alınırsa + bir sağ bekte alınır.

Internacional'dan oyuncu alacaksak ya 18 yaşında olacak ya da takımın her şeyi olacak. Takımın adı Vitaonacional falan olsa alın derim. 2 maçtır cezalıymış bugün de yedekte. Orada bile formasını kaybeden adama şüpheyle bakarım.
Bu sağlıklı bir kafa değil nerden biliyosun belki anlaştık çoktan biz istemedik oynamasını bugün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt