Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 14.420
- 9.008
- 1.203
Ts uğurcan'ı kerizin birine 20me kitleyecek umarım o biz olmayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abim ferdi ile salai arasında defansif olarak fark yok. İkisi de tam bek değil. Benim futbol görüşüme göre ferdi iyi bir topçu değil. Neden dersen tek başına topu ileri götürüp takım ona yetisene kadar kaybediyor takımı ekstra koşturuyor. Geçen sene tescillilerin lille maçında lilledeki maçta golü böyle yedirdi. Bence ferdiye hiç gerek yok.Sağ bek alternatifini yerli yapmış olursun mis gibi. Sallai ile Ferdi iyi olan formayı alır.
Bunlar yoksa bek almayacak belli ki
Romulo 25’e gittiGöztepenin transferlerini kim yapıyorsa helal olsun.
20m Euro girdi transferden kasalarına. Bakalım onu nasıl kullanacaklar...
Solbek adami sağbek mi yapcaz yani niye birde ucuzda olmaz o işSağ bek alternatifini yerli yapmış olursun mis gibi. Sallai ile Ferdi iyi olan formayı alır.
Bunlar yoksa bek almayacak belli ki
Bu setenle yürekli çok dikkat çekiyor artıkyine uğurcanımı pazarlıyor bu şerefsizler
menajerle iş tutan itler!!!!
Ts baskani bunlara komisyon verecek herhaldeyine uğurcanımı pazarlıyor bu şerefsizler
menajerle iş tutan itler!!!!
Ugurcani getiren koltuğu bosaltsin bi zahmet. İstemiyoruz kaç kere tag açtık binlerce tweet attık İstemiyoruz diye. Bizden uzak olsun. Alsın tescilliler tepe tepe kullansınTs uğurcan'ı kerizin birine 20me kitleyecek umarım o biz olmayız
Fener 2 eylülde 15 milyona alir.real madrid rodrygo satisindan 100 bekliyormus. kanaryamin livakovic takas ustu para teklifi ne olacak bakalim
Şu beninden aldıkları frikik atan elemana bayıldım. Fişek Fişek. Denis de fena değil adamlar iki sene böyle devam etse Fransız kulüpleri gibi topçu üreticisi olacak. Tebrik ediyorum helal olsunRomulo 25’e gitti
Baskın yayınVay arkadaş, ne haber ya![]()
Haluk:“Ederson ve Sommer isimlerini öne çıkarıyorum.”
İyi değerlendirir Göztepe.Romulo 25’e gitti
Gözümden kaçmış.1 m euro maaş alıyordu