- 4 Ağustos 2009
- 83.661
- 62.308
- 5.093
Kulübeye alicaz gunaya bir sey olursa diye. Yönetim de gelecek yaza kadar bir tane kaleci transferini bitirmek icin zaman kazanır.Günay daha iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kulübeye alicaz gunaya bir sey olursa diye. Yönetim de gelecek yaza kadar bir tane kaleci transferini bitirmek icin zaman kazanır.Günay daha iyi
Ben bunu anlamiyorum, ya da bilmedigimden. Sommer kontratli adam degil mi interde? Bonservissiz nereye yollayacaklar. Koparacak senden para sonucta...Haluk Yürekli:''Sommer ismine dikkat çekmek istiyorum.''
Hafizani zorla bu yaşta bunama
Haluk'a göre Costa'yı istemişiz zaten 20-25 arası bir bonservisle. Costa için 50-60 istiyor diye haberler vardı City ile adı çıktığında.Ya su Tzolakis ve Costa icin bir nabiz yoklasak ya? Merak ediyorum harbiden kac para isteyecekler.
O aylar onceydi, zaten EPL kuluplerinden fazla para istiyorlar. O parayi veren cikmaz bana kalirsa.Haluk'a göre Costa'yı istemişiz zaten 20-25 arası bir bonservisle. Costa için 50-60 istiyor diye haberler vardı City ile adı çıktığında.
En kötü 40 isterler gibi geliyor bana.O aylar onceydi, zaten EPL kuluplerinden fazla para istiyorlar. O parayi veren cikmaz bana kalirsa.
O paraya atubolu aliriz + maas max 2 ok derYa su Tzolakis ve Costa icin bir nabiz yoklasak ya? Merak ediyorum harbiden kac para isteyecekler.
Abi halı sahada bu golü yese, beyler kaleciyi değiştirelim deriz.Altay mali da fena armutladi zaten