Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İste bol keseden maas atinca boyle oluyor..Bugun boeyin ilk hali gibi noname potansiyelli bir topcu alsak yillik 2 milyon euro ister..

Hüsnü rtaş bol keseden mayış çok dağıttığımızı düşünmüyorum. Evet illa ki bazı oyunculara hak ettiğinden fazlasını verdiğimiz oldu, oluyor ve olacak da.

Osi zaten bu maaşı istediği için gitmedi bir sürü kulübe. Bu maaşları vermek istemeyen kulüpler de yanaşmıyor böyle oyunculara.

Yani hem ayranım dökülmesin hem de keyfim kaçmasın durumu Türkiye ligine oyuncu getirirken bence pek mümkün değil.

Akanji, İlkay, Ederson... Epey iyi olur paket olarak ücüne 20 versek mis gibi

Bu üç oyuncu da ihtiyaçları karşılar ve üçünü aynı yerden alabilmek şu kısa vakitte çok iyi olurdu, sağa sola saçılmadan tek kalemde transferi bitirmek en mantıklısı. Tabii bu üçünü birden City'den koparmak ne kadar mümkün bilmiyoruz, Pep yollamaya niyetli mi o da belli değil, üstü kapalı konuşuyor.

Hüsnü rtaş bol keseden mayış çok dağıttığımızı düşünmüyorum. Evet illa ki bazı oyunculara hak ettiğinden fazlasını verdiğimiz oldu, oluyor ve olacak da.

Osi zaten bu maaşı istediği için gitmedi bir sürü kulübe. Bu maaşları vermek istemeyen kulüpler de yanaşmıyor böyle oyunculara.

Yani hem ayranım dökülmesin hem de keyfim kaçmasın durumu Türkiye ligine oyuncu getirirken bence pek mümkün değil.

Bizde ipin ucu kactik artik odeyebiliyorsak ne ala da bu sistem ne kadar surdurulebilir bilemiyorum ..
Maalesef maas degil de bonservis kisminda da ciddi bir enflasyon oldu dunya genelinde ..Eskiden 10-15e gayet iyi topcu alabiliyordun simdi millet copunu veriyor o paralara..

Bu şikeciler ciddi mal ,kerem icin tekrar teklif yapacaklar deniyor kerem bunlarda skor yapar elbet ama son maçta gosterdi bunların ihtiyacı kerem gibi kanat degilki

Bu şikeciler ciddi mal ,kerem icin tekrar teklif yapacaklar deniyor kerem bunlarda skor yapar elbet ama son maçta gosterdi bunların ihtiyacı kerem gibi kanat degilki
3-5-2 sisteminde devam etmezler cunku o vakit kanat transferi bosa yapilmis olur.

Fener'de o yuzden her turlu sol kanat lazim ki zaten ondan sol kanat arayip duruyorlar.

Bizde ipin ucu kactik artik odeyebiliyorsak ne ala da bu sistem ne kadar surdurulebilir bilemiyorum ..
Maalesef maas degil de bonservis kisminda da ciddi bir enflasyon oldu dunya genelinde ..Eskiden 10-15e gayet iyi topcu alabiliyordun simdi millet copunu veriyor o paralara..

PSG Neymar olayıyla beraber bambaşka yere büründü.
Ancak futbol endüstrisi de zaten büyüdü başka bir seviyeye geldi. Cm 01 02 açıp oynarım bazen, orada da en baba oyuncuyu 30 milyon euroya transfer ediyorsun.

Sürdürülebilir çünkü şuanki kulübün gelirleri buna izin veriyor ANCAK unutmayalım ki kulüp gelirleri de başarıya endeksli. Taraftarın çim makinesine oley çektirdiği zamanlar vardı. Taraftarı ne kadar heyecanlı tutarsan bu iş o kadar iyi gider. Bizim taraftar profilimiz de Dortmund gibi değil malum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt