- 20 Ağustos 2017
- 18.963
- 12.696
- 1.653
15 gun kalmis. Yangin yapmanin tam zamani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla sanki feci derinden öyle bir olay yürütülüyor gibi.Manu, Donnarumma için bir hamle yapmazsa (o maaşı asla karşılamayacakları yazılıp çiziliyor) ciddi ciddi tek opsiyonu biz kalabiliriz. Çıkış maddesi şartıyla gelmek isteyebilir. Ama o çıkış maddesini biz kabul eder miyiz orası şüpheli.
Yaprak kipirdamiyorAşırı yoğun bir gündü hiç giremedim abiler varmı müspet bir gelişme
Vay arkadaş ya şurda kaç gün kaldı eylüle kaleci sağ bek stoper orta saha şart takımaYaprak kipirdamiyor
Bence beke atacak alirsakSingo alındı diyelim Singo mu Davinson mu sol stoper olarak kullanmayı düşünüyor Okan Hoca onu merak ediyorum?
paylaşta biz de okuyalım. kendine müslüman renktaşKsilyak haberi okudum oh be . Boyle isimlere gidelim
Anasını da alacak bir babayiğit bulunur elbetYa anası? O nolacak?
Abdülkerim ile şampiyonlar ligi maçına çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana işte renktaşımBence beke atacak alirsak
Bana da gelmiyor ama hoca bence bizim dusundugumuz gibi apoyu şlde yedege atarim diye dusunuyor gibi gelmiyor banaAbdülkerim ile şampiyonlar ligi maçına çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana işte renktaşım
3 lü yapacak gibi gelirse singo davi apoAbdülkerim ile şampiyonlar ligi maçına çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana işte renktaşım
Gecen sene Köhn'ün opsiyonunu 5m koyduğumuz için o rakam referans oldu. Üstüne satmak çok zor artık. Tam da bu nedenle Nelsson kiralık gidecekse opsiyonunu yüksek koymalıyız ki, kiralandığı kulüp opsiyonu kullanmasa bile başka takıma yüksek fiyatlara satabilelim..Cuesta dan nasıl Köhn den daha fazla kazanıyoruz lan
Yabanci oyuncu alamadiklari icin ve yerli oyuncularla takim havasi olusturmak istedikleri icin yerli oyunculara gidiyorlar. Ali Koc'un gelecek seneyi simdiden planlayacak bir durumda oldugunu hic sanmiyorum.Bunlar bukadar yerli oyuncu transfer etmek istediğine göre yabancı sayısını düşürmek yeni entrikaları büyük ihtimalle
Sol stoper de alınır her türlü.Abdülkerim ile şampiyonlar ligi maçına çıkmak çok mantıklı gelmiyor bana işte renktaşım
Amaçları bizi durdurmak için yerlileri toplayıp yabancı sayısını azalttırmak muhtemelenBunlar bu kadar para basıyorsa gelecek sene yabancı sayısı 8+2ye düşüyor demektir
@Nedim SertelYann Sommer'de iyi kaleci, burun kıvırmak olmaz. Hangisinin şartları uyuyorsa o gelsin.