Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübün parasıyla artistlik yapıp kendine methiyeler dizdiren bu yönetim şimdi parasızlıktan eksikleri gideremiyor. Zoruma gidiyor bu adamların itibar kazanması, sanki Osimhen’i bunlar ikna edip, kolaylık sağlayıp getirmiş gibi.

Yakında Barış’ı da satar bunlar. Ne güzel dünya. Galatasaray’a hiçbir faydaları olmasın. Milyon milyon Euro’lar zarar ettirsinler. Üstüne itibar kazanıp işlerini büyütsünler. Kim istemez bunların ki gibi yöneticiliği.

Kocaeliye isterse yali koc sponsor olsun yinede kasimpati gümrük gibi mahalle takımları gibi yatamazlar taraftari olan şehir takımlarının hicbiri yatamaz ,mahalle takımlarında camia olmadığı icin satın alması daha kolay

Kapıcı olarak costayi imkansız sayarsak ismi geçenlerde bize sahada taffarel,nando ruhu katacak 1 numaralı adam Martinez ama gayrimeşru çocuğu monchi bize hayatta vermez

bjk orkun tarifesinden indirir belki koç izin verirse de sanmıyorum izin çıkacağını
keremin sinsiliğini çok hafife alıyorsunuz bu arada

Keremin fb gitmemesi cok iyi oldu 10 g 10 asistten kurtulmus olduk

kerem kendini bitirdi böylece

Transfer dönemi tekrar FB mevzusu alevlenmezse muhtemelen Avrupa'nın helal et erişiminin daha kolay olduğu bölgelerinde 3-5 sezon daha takılıp sonra BJK'ye gelir.

Sacha boey marsilya görüsmeleri basladı

Akdingiloğlu'nun transferi olmazsa bu mentalle 2 seneye yeni Kadıköy Boğası olur.
-de bana sen aslan parçası değilsin.
-de sen kanarya parçasısın.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt