Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genel olarak amatörüz katılıyorum. SD gerekli. Lakin dünyada da Manu, Totthenam vb. bir sürü takım var hala pazarlıklarını sürdüren bizim gibi. Geçen yaza göre çok daha iyiyiz bence özellikle bu gidenler denildiği gibi giderse ve gelecek adamlar saçma sapan olmazsa. Geç kalınmasına rağmen iyi iş yaptılar derim bu durumda.
Biz genel olarak transfer işlerini hep ıkınarak yapıyoruz. Kötüyü değil bu işi iyi yapanları örnek alsak daha iyi

Bazen dusunuyorum, transfer donemleri bizim icin eziyet icin mi yaratildi acaba?

biz nezaman rahat ve eksiksiz sezonu girdik? hatirlayan var mi

Biz genel olarak transfer işlerini hep ıkınarak yapıyoruz. Kötüyü değil bu işi iyi yapanları örnek alsak daha iyi
Genel olarak bu dönem bir çok transfer öyle oldu ve oluyor. Sorun yaşamayan var mı? Piyasanın çok yükselmesinin de payı var bunda bence. Bu yorumlar bizim takımdan bağımsız bize her türlü sağlam bir Sportif Direktör lazım.

Şu an tam sessizlik zamanı, önümüzdeki haftasonuna doğru Şampiyonlar Ligi kadroları verilme tarihi yaklaşınca yani yumurta kapıya dayanınca panik ve kaos hakim olacak

Panik ve kaos sonrası ortada alınacak birileri kalırsa onu da biz alacağız

Sommer Ederson’dan daha iyi kaleci desem katılan olur mu?

Donnarumma dışında çıkan isimler içinde en güvenilir performans kendisine ait.
Sommer bence çok iyi bir kaleci, geçen sene CL maçları çok iyi. Ederson farklı avantaj sağlar Sommer farklı. Ama günün sonunda Sommer'ı almanın da kolay olduğunu sanmıyorum üstad.

Genel olarak bu dönem bir çok transfer öyle oldu ve oluyor. Sorun yaşamayan var mı? Piyasanın çok yükselmesinin de payı var bunda bence. Bu yorumlar bizim takımdan bağımsız bize her türlü sağlam bir Sportif Direktör lazım.
Biz her transfer dönemi böyleyiz, sebebi de bu işle ilgilenen profesyonel yönetici olmaması. İlkel bir yönetim tarzıyla transfer işlerini yönetiyoruz. Gardi de olmasa hiçbirşey yapamayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt