Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bissouma'yı bu sezon izledim. Özellikle 70lerden sonra temposu ciddi düşüyor, sahada dolanmaya başlıyor. Tabi izlediğim maçların temposunun üst düzey olduğunu söyleyelim.

Yine de mevcut temposu buralar için fazlasıyla yeterli olsa da N'dombele gibi kariyerinin bir anda paraşütsüz düşebilme ihtimalini hissettirdi bana.

Singo'nun fizik öylesine riskli duruyor ki, 1 yıl içerisinde g*tü başı salma ihtimali var afedersin.

wilfried-singojpg-yIHq7a2DKUWuL4nVUfeR7g.jpg

Akanji menajeri geliyor pekala ama City ile henüz oturmamışız. Akanji ok verse, City ne kadar istersin diye sorduğumuzda 20 30 derlerse ne halta yarayacak?

Ederson'da da aynı halt oldu, oyuncu tarafı ok verdi, City 25 isteyince far görmüş tavşan gibi kaldı yönetim.
Akanjinin menajerleri beleşe tatil yapmış olacak:ban:

Grçen seneki kadroya sadece sane ekledik:) muslera mertnes kerem d ayrıldı eyy yönetim ne iş yaparsınız kardeşim?

Yangın yapmak da bir açıdan zevkli, böyle giderse yanalım gitsin :asd:

Miktir edin ozaman singoyu. Sag beki isini sallai görürüyor zaten. Gerekirse orayi bile kapatir. 20+ bonus ederson akanji paketini alalim.

Kendisini asla bonservisi ile almamak lazım. Bissouma eğer bonservisi ile alırsan alanın elinde patlama ihtimali çok yüksek bir isim. Geçen sene iyi işlerde yapmışken bir anda gönderilecek listesinde olmasının sebebini @Hasan Çam 'da söylemiş balon çekerken yakalanmış oyuncu.
Afrika doğumlu birde kemik yaşı 31-32 vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt