Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.788
- 28.024
- 3.183
Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminler cezalandirin bu haini.40m vermek enayilik üstad
cl'de zaten 5. mac havlu atmis olacagiz
lüzumu yok
İsim guzel harikada 40 m u verebilmek icin tek adama, bay satman lazim.10 sene kalede duracaksa verilebilir IMHO
tzolakis #15 sene durur tabii
Aralarında 7 yaş var. Ederson almak demek 3-4 sene sonra bi 20 25 bonservis daha vermek demek. Kaldı ki kötü kaleci10 sene kalede duracaksa verilebilir IMHO
tzolakis #15 sene durur tabii
En sevdiğim müşteri profillerindenGece gece onore oldum, sağolasın ama ben pazarlık işinden anlamam reis. Benim yerime @Murat Durmaz gelsin, o zaten insanı suya götürür susuz getirir. Suat ve Hayri reisler nokta atışı olmuş.
![]()
Okan'a ben de güvenmiyom ama elimizde şu an güzel 1 kadro var gerekli eklemeler de yapılmalı40m vermek enayilik üstad
cl'de zaten 5. mac havlu atmis olacagiz
lüzumu yok
Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.
13. olunan seneye Torreira Mertens Icardi at kafaya oynardı.Fatih hoca, elmas döneminde, yerli yabancı demeden gençleşmeye gitti ve ne yazık ki yabancılarda maaş yine makul tutulmasa da bugün gibi değildi. Çünkü sen onlar için tercih sebebi değilsin. İdari Yönetim ve kulübün ekonomik durumu çok kötü olunca ilk tercihler transfer edilmedi ve tecrübeli oyuncu azlığı kasti hakem hataları takımı dibe çekti. Sonrası hepimizin malumu… kötü bir intiba bıraktı ve Erden ile yeni modele geçtik; kaliteli ayaklar ve yüksek maaş… başarı geldikçe sıkıntı yok, ancak bir tökezledik mi Allah muhafaza 10-15 yılda belimizi düzeltemeyiz.. yeni BAY Kerem vs diyoruz ama işte bu adım atıldığında 13. Olduk. Ortasını tutturamıyoruz maalesef.. çünkü süreklilik yok yönetimlerde. Doğal olarak profesyonellik de olmuyor.
ceyrek finale kalirsak o yüzünüz kizarmiyacakmi.![]()
okaaaaaan okaaaaaanbu takım çeyrek finale kalsın
tüm forumu kebapcıya götürğr tüm hesabıda öderim
sabitleyin sunu @Alper Altun varsa öyle bir imkan?bu takım çeyrek finale kalsın
tüm forumu kebapcıya götürğr tüm hesabıda öderim
Costa krizine girdiler ya alin sunu diye delirmislerdi bizim teklif duyuluncaNe oldu reis yavBen o zamanlarda Plaja karşı bira içiyodum
![]()
13.5 Muslera’nın karşılığıarkadaşlar biz muslerayı totalde 12 gibi rakama almışız 2011de
o günün en pahalı transferi 42 milyon euro
arda da 13 milyona gitmiş
yani bugün en pahalı transferinin 3.5da biri neyse veya barış avrupaya kaça gidebilirse kabaca o fiyata almışız