Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ederson'a 15 bonservis 7 maaştansa. 35 bonservis +3.5 maaşa Costa'ya daha okeyim.

Gece gece onore oldum, sağolasın ama ben pazarlık işinden anlamam reis. Benim yerime @Murat Durmaz gelsin, o zaten insanı suya götürür susuz getirir 🤣. Suat ve Hayri reisler nokta atışı olmuş. 😅
En sevdiğim müşteri profillerinden :D Arapsa iyi satış yapıyoz ama bunlardan ben nasıl oyuncu alacağım :D Tecrübem yok ama 1 şekilde deneriz Gardi abimle :D

3 maçta köyümüze döneceğimiz cl için bu kadar masrafa gerek yok
paralar korkunç boyutta yav
terse bastığımız ilk anda yamulacağız

Fatih hoca, elmas döneminde, yerli yabancı demeden gençleşmeye gitti ve ne yazık ki yabancılarda maaş yine makul tutulmasa da bugün gibi değildi. Çünkü sen onlar için tercih sebebi değilsin. İdari Yönetim ve kulübün ekonomik durumu çok kötü olunca ilk tercihler transfer edilmedi ve tecrübeli oyuncu azlığı kasti hakem hataları takımı dibe çekti. Sonrası hepimizin malumu… kötü bir intiba bıraktı ve Erden ile yeni modele geçtik; kaliteli ayaklar ve yüksek maaş… başarı geldikçe sıkıntı yok, ancak bir tökezledik mi Allah muhafaza 10-15 yılda belimizi düzeltemeyiz.. yeni BAY Kerem vs diyoruz ama işte bu adım atıldığında 13. Olduk. Ortasını tutturamıyoruz maalesef.. çünkü süreklilik yok yönetimlerde. Doğal olarak profesyonellik de olmuyor.
13. olunan seneye Torreira Mertens Icardi at kafaya oynardı.

O dönem yüksek maaşlı kimseyi almadık Babel ve Feg abilik etsin takıma denildi ve edemediler doğal olarak.

Porto 40 istediyse seni öyle bir dolandırırki cebinden 70 çıkar neye uğradığnı şaşırırsın. Porto ve benfica ile aşık atılmaz.

arkadaşlar biz muslerayı totalde 12 gibi rakama almışız 2011de

o günün en pahalı transferi 42 milyon euro

arda da 13 milyona gitmiş

yani bugün en pahalı transferinin 3.5da biri neyse veya barış avrupaya kaça gidebilirse kabaca o fiyata almışız

uyuyakalmışım rüyamda lookman ve tüm kabilesi beni kazığa bağlamış pişiriyorlardı

benim rüyalarımı bilen bilir lookman hayırlı olsun

arkadaşlar biz muslerayı totalde 12 gibi rakama almışız 2011de

o günün en pahalı transferi 42 milyon euro

arda da 13 milyona gitmiş

yani bugün en pahalı transferinin 3.5da biri neyse veya barış avrupaya kaça gidebilirse kabaca o fiyata almışız
13.5 Muslera’nın karşılığı

Yarısı 6.75 diğer yarısı Cana, iki farklı kulübe ödedik. Co owned durumdaydı.

O dönem için 5. en pahalı kaleciydi bonservis özelinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt