Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.174
- 6.907
- 1.713
rakibin transferini mesnetsiz öven rakibin ilgilendiği futbolcuları isteyen transfer çalımı manyağı olan herkes gerizekalıdır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Danyalı evlendiriyoruz haberin var mıDanyal üstadın Kenan için ''alet çalışmıyor diyor'' diyerek serzenişte bulunması aklıma geldikçe komaya giriyorum.
Kerem Potter storyleri atarken iyiydiTipini sevdiğimin herifi yav.
Arada arabada spotify next olarak önerirse denk geliyor ama sövüyorum gibi genelde, niyeÜstat manifest dinliyor musun
Ben hiç bir zaman bunun storylerini atmadım yanlışın var reis.Kerem Potter storyleri atarken iyiydi
ANK askere gittiği dönem Ercan Ahmetlerin 6 ay onun yerine GS muhabirliği yaptığını biliyor muydunAnk fb muhabiri olsa aslında komik adam
İyi de kontörüm bittipoint otel'i arayabilirsin
Bu ne tür bir işkence yöntemidir yav.Gösteride bu anların olduğu dakikayı veya linki atma şansı olan var mı
Bu kısmı ben hala izleyemedim, goygoyunu biliyorum da
Bunun babasıda böyleydi yav.Bu malında bilirkişi gibi her seferinde 50 satir roman yazmasi baydi
Ben şokANK askere gittiği dönem Ercan Ahmetlerin 6 ay onun yerine GS muhabirliği yaptığını biliyor muydun
Muhabirlerin yazmasinin değeri yok.Haberimiz vardı
Atmayın kendim bulurum ilgili dakikayıBu ne tür bir işkence yöntemidir yav.
Baba senin için baktım bulamadım zaten Kenan ın şarkıya girişi 15 dk olduğu için aletine su kaçtı şarkı yarıda kaldıATSANIZA ULAN
Reis GS hakkinda en son ne zaman bir şeyden memnun kaldın varmıdır bir 15 yılıMuhabirlerin yazmasinin değeri yok.