Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.791
- 10.981
- 2.338
Ederson akanji paketi 22m€ + 3 m€ bonus. Olsa iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun diyelim mi ağabey singo sağına 30 vereceğime en azından ne verecegi belli adama veririm.
Birike birike en son ufak şeylerdede rahatsiz olmaya başladim.Destekleyip desteklememen umurumda değil takıldığın konu garibime gitti neden bu kadar takıldın onu merak etmiştim. Yoksa yönetim hakkında düşündüğün şey gram umurumda değil.
Üstat hala kulüp batacak diyorlar GS büyüdü aynı ligde değiliz aynı yerde değiliz diyoruz neden anlasilmiyorlan son 5 sene premierligin 3 baba stoperinden biri
van dijk
saliba
akanji
songo mongoda kim ya
Ne patladılar ne patladılar… Bi bakayım konserlerine dedim. Playback yapmışlar. Direkt kapattım.Piyasada yıllardır yoklar ki olum zaten bir çıktılar bir anda patladılar 1 yıl bile olmamistir muhtemelen gruplarına
valla akanji alınırsa en mantıklı diziliş bu galibaAkanji gelirse güncel form durumlarıyla Sallai de Abdülkerim de kesilecek gibi gelmiyor bana. Belki Lemina ve Yunus yerini kaybedip üçlü defans düzeninde oynayabiliriz
Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Jakobs
Sane-Osimhen-Barış
Gs isterse bugün edersonla akanjiyi uçağa bindirir ama daha iyisi bakılıyor
Akanji gelirse güncel form durumlarıyla Sallai de Abdülkerim de kesilecek gibi gelmiyor bana. Belki Lemina ve Yunus yerini kaybedip üçlü defans düzeninde oynayabiliriz
Ederson
Akanji-Davinson-Abdülkerim
Sallai-Torreira-Sara-Jakobs
Sane-Osimhen-Barış