Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo‘nun son durumunu hic begenmedim. Ilk dönem daha dinamik, güclü ve hirsliydi. Teklif gelirse gönderilebilir ve yerine örnegin Gündo gelirse süper olur.

İşte bu yüzden Akanji yerine Singo daha mantıklı geliyor. Aynı şekilde Ederson yerine Sommer(daha yaşlı ama maliyeti az, seneye genç birini almak için elimiz rahat olur.) mantıklı geliyor.
Singo bence elit topcu kategorisine uymuyor (Sané, Osimhen, Ederson…). Akanji daha gercekci ilgilendigimiz biri gibi. Sürpriz sag bek de olabilir tabi daha duymadigimiz.

Şu var bence

kaleci+ stopere 35-40 bonservis ayırıldı son satışlardan sonra diye düşünüyorum (Frankowski-11.2 (garanti), Morata-5.6, Köhn-4+0.5, Cuesta-6.5+2, Nelsson-0.75-kiralama) buradan orta vadede gelen yaklaşık 30 Milyon Euro olacak.

Hepsini kaleciye gömüp kiralık stoper zorlayalım vs denebilir.

Kim Min Jae vs kiralık kabul ederse Boey'in payından vazgeçip ücretsiz kiralayın bir sene biz de opsiyon koyalım şarta bağlı vs görüşmesi yapılmış olabilir arka planda.

Bu durumda bence

Senaryo A:

Ederson-12 Milyon Euro (Yönetimin kafasındaki)
Akanji-16 Milyon Euro (15 verdik 18 isteniyor haberine istinaden)
Boey-Bedelsiz Kiralık (oluyorsa -Okan Hoca onun gidişine çok üzüldüm falan dedi dün de belli ki istiyor)

Senaryo B

D.Costa-35 Milyon Euro
Kim Min Jae-Bedelsiz Kiralık* / 4 Milyon Euro + 20 Milyon Euro Satın Alma
Boey-Bedelsiz Kiralık

*Boey gelmek istemezse

Bence bu şekilde olacak gibi.

Zaniolo satılırsa ona göre kiralık fırsat kovalanır bunlardan bağımsız. Allah korusun Barış giderse Zaniolo kesin kalır üzerine Lookman falan gibi topçulara gideriz harıl harıl ama yeri dolar mı bilemem.
Ben onumuzdeki yaza osi odemeleri haricinde yuk bindirmenin dogru olmadigi dusuncesindeyim.

75 M ayarlamis olup, yuksek perde yonetim aciklamalari nedeniyle ayaklar biraz yere basmiyor geliyor bana.

Costa imkansiz abi adamlar mumkun degil senin seviyelerine inmez. 30 yildir adamlar catir catir adam satisi yapiyor - "orta yol" onlara yakin olan tarafta olur, bizde o kulfete girmeyiz diye dusunuyorum.

Suprizlere tabii acigim ama genc profilden temmuz aonu agustos basi bitmeliydi kaleci tantanasi. 15 gunden az var, 2 net 2 alternatif/rotasyon yapman lazim , hadi +1 haftayi avrupa disi rotasyon/firsat icin kovaladin. 10gunun falan var kaleci ve defansa. Kolay degil.

Singo bence elit topcu kategorisine uymuyor (Sané, Osimhen, Ederson…). Akanji daha gercekci ilgilendigimiz biri gibi. Sürpriz sag bek de olabilir tabi daha duymadigimiz.
Takım çok yaşlanıyor. A.kerim 30, Davinson 29, Torreira 29, Lemina 31, Sane 29, Icardi 32 yaşlarındalar. Bunların yanına 32 yaşında Ederson ve 30 yaşında Akanji'yi de eklemek mantıklı gelmiyor bana. Bonservisleri ellerinde olur fırsat transferi olur, anlarım. Ama bu adamlara bonservis vereceksin bi de. Bunlar yerine Singo ve Tzolakis tarzı adamlar daha mantıklı geliyor. Takımda yeterince tecrübeli ve elit oyuncu var.

Ben tutucu değil yiyiciyim gerçi

Sarı kanat lüfer aynı paluk zaten de
İstanbul balığı zaten lüferdir

Valla ben levrek derim, ulaşılabilir balıklar arasında

Diğerleri zaten gurme lezzetlere giriyor 😊
reis yemeyse ben küçük balık seviyorum, mevsiminde hamsinin mangalını tek geçerim. levrek çupra lüfer falan da yerim ama ağırlık yapıyor bana :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt