Transfer Nöbeti #15 | 2025 Yaz Arşiv

Maliyetinden Bağımsız, Tek Defans Transferinde Hangisi Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: "Benden son dakika haberi! Ağustos'un 27'sinde uçaklar kalkacak ama bilin nereye? Başkan Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu Fransa'ya gidecekler. Şampiyonlar Ligi kura çekimine gidiyorlar."
feyyaz-pu-senin-ben.gif

Tranaferin son günü daha ucuz olur diye çıktıkları yolda iki katını ödeyecekler!

Birde bunları korıyanlar var yok 2 eylüle zaman var fln!

gsnin hocasıda çıkmış belki osimhen gibi bir fırsat doğar diyor! işi belkiye kalmış!
baskı transferi yarar getirmedi diyor
aklınca suçlu taraftar demeye getiriyor
çok rahatız çok iyi transfer dönemi geçti diyor alınan topçu sayısı 2
transfer dönemini sevmiyorum diyor
halbuki severek yapsa fırsatları değerlendirir!

şimdi susupda
vallah billah 2 eylülden sonra yönetime sallayacaklara
clde rezil oldukdan sonra okan buruka sallayacak olanlara

dmden tek tek küfürleri sıralayacağım!!!!!

Rezil ettiler bizi rezil. Avrupa derlerse bu saatden sonra ve Okan hocaya laf gelirse söverim. Bu yönetim agir cöp

Ali Naci çok boş char ya. Önce Sane'yi şikecilere yolladı sonra Osimheni araplara yolladı yetmedi Barış'ı da bi yerlere yolladı bomboş bir herif

Ali Naci Küçük: "Benden son dakika haberi! Ağustos'un 27'sinde uçaklar kalkacak ama bilin nereye? Başkan Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu Fransa'ya gidecekler. Şampiyonlar Ligi kura çekimine gidiyorlar."
Ben bunu döverim ya. Bu kadar gel beni döv diye bağıran bir insan olabilir mi yav.

Bu yönetimden hiç bisey olmaz okandan da malesef hoca olmaz. Avrupda sagolsun bütün ölüm kalım maçlarında öldük. Bu sene de 2 transferle cok mutlu olsun. Cl de elek olunca ağlamasın ama

bu is rahatsiz edici cidden. kaleye belcikali elemani alma tarafina dondum. sag bek de mutlaka genc olmali. onune gelene 5-10m eur maas vererek maddi anlamda rahata cikamazsin. 100m eur senelik maas butcesi olacak, belki daha bile fazla olur. her ay 10 milyon euro maas odemesi yapicaz. sicak para sorunu da malum. sane osimhen yeterli yildiz anlaminda bu sene icin. lammens al kaleye koy sag beke de bul korpe bi tane

kaleye tecrübe almakta sorun yok gençte alsak en az 15-20 bons vereceğiz kimsede gelip bizden 30-40 milyona kaleci almayacak

dinamizm ve kazanma hırsını maksimize etmek için genco şart,, ayrıca ilerde gelir kalemi oluşturabileceğin değerlerin olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt