Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.260
- 4.916
- 998
Ali Naci Küçük'tür
Ama Fener daha küçüktür
Ama Fener daha küçüktür
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bayern dışında o maaşı ve bonservisi verecek 1 tane bile takım yok , biraz az sallasın.3 ihtimal var Akanji için ya biz ya city'de kalır yada arabistan.30 yaşına gelmiş oyuncu eğer doğuştan dortmundlu falansa 2.5 maaşa giderse belkiAli Naci Küçük: "Akanji Almanya'ya gidecek. Bana gelen bilgiye göre Singo en yakın olan isim şuan."
Almanya'da Almanlar bile durmuyor, ne var Almanya'da, Sane bile burda anasını sateynAli Naci Küçük: "Akanji Almanya'ya gidecek. Bana gelen bilgiye göre Singo en yakın olan isim şuan."
hocaya kalsaydı Lemina alınmazdı bile, 12 kişi ile mi oynayacaz diyordu. Ne dediğini bilmiyorum ama ne yaptığını gördük.Oysaki dün de daha önceden de niye alamadığını söylemişti…
lemina kendi kendine mi geldihocaya kalsaydı Lemina alınmazdı bile, 12 kişi ile mi oynayacaz diyordu. Ne dediğini bilmiyorum ama ne yaptığını gördük.
Ne ederson, ne singo ne de akanji asla gelmeyecek. Bu gune kadar bu kadar konusulan kim geldi de bunlar gelsin.
Son gün Sommer gelir, defansa da cuesta tadında birisi gelir sonra listeye yazamayacagımız fırsatlar pesinde kosarız.
Akanji almanyaya gidebilir
Ederson yerine bin kez Sommer’i tercih ederim. Singo veya hiç olmazsa boey muadili biri gelseydi iyi olurdu.Ne ederson, ne singo ne de akanji asla gelmeyecek. Bu gune kadar bu kadar konusulan kim geldi de bunlar gelsin.
Son gün Sommer gelir, defansa da cuesta tadında birisi gelir sonra listeye yazamayacagımız fırsatlar pesinde kosarız.
Bayern dışında gidebileceği kulüp yok sanki. Akanji bana olacak gibi geliyor.akanji almanya flörtünü sizlere saatler önce söylemiş idik
Hocaya rağmen, yönetim getirdi. Sırf bu yüzden oynatmadı, taki bjk hocayı tokatlayınca, mecbur kaldı.lemina kendi kendine mi geldi
İnternet 2 gun once baglandı heralde size, sizin yeni duymus olmanız yeni konusuldugu anlamına gelmiyor. Ben temmuzdan beri duyuyorum.Rtas sizde sıkı tüketim hastaligi mi var 1.5 en çok 2 gundur falan konusuluyor alti ustu akanji ne bu kadar konusulması ?