- 26 Ocak 2021
- 34.905
- 33.547
- 2.183
Zaniolo isteKim ola ki bu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo isteKim ola ki bu?
genç oyuncu takviyesi istedi ne yavGalatasaray, Eyüp Aydın'a karşılık Samsunspor'dan bir miktar para ve genç oyuncu takviyesi istedi.
Burhan Can Terzi
Dediğimi biliyorum, ET kolu dedim, yani yönetim içinde ETye yakın kişiler gardi üzerinden getirdiler. Okan hoca istemedi emin ol.önce yönetim dedin. şimdi gardi diyorsun. ne dedigini sen de bilmiyorsun.
Taraftar filan çok doğru gibi gelmiyor bana. Evet o lafı sezon başında dedi; ancak lemina alındığında şartlar değişmemişti. Dolayısıyla da o cümle hala geçerliydi. Yani Torreira veya Sara ayrılmış olsaydı dediğin doğru.Evet evet taraftar aldırdı olan hoca aldırmadı. O lafı da yaz sezonunda söylemişti Lemina alınacağı zaman değil. Sözleri ve olayların kronolokisini takip edelim…
ZanioloSallai
sallai satılmaz yaw 5e falanSallai
Dediğimi biliyorum, ET kolu dedim, yani yönetim içinde ETye yakın kişiler gardi üzerinden getirdiler. Okan hoca istemedi emin ol.
feneri biraz tanıyosak bugün kerem gol atar
kerem atmasa nolcak ya sanki eleyecek fbYazmayacaksın böyle şeyleri önceden... Yazarsan düşürürsün ihtimali... İlle "ben önceden söyledim" demek için şu oku atmayacaksın... Öğrenemediniz şu işleri ya...
kerem atmasa nolcak ya sanki eleyecek fb
Evet evet taraftar aldırdı olan hoca aldırmadı. O lafı da yaz sezonunda söylemişti Lemina alınacağı zaman değil. Sözleri ve olayların kronolokisini takip edelim…
Gsap kullanılıyor üstad genelde@Can Erden ne anlasın frontend'den yav![]()